ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ : ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΑΡΔΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΒΕΛΙΣΣΑΡΑΚΟΣ! - ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ : ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΑΡΔΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΒΕΛΙΣΣΑΡΑΚΟΣ! - ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ομάδα μπάσκετ της Χαλκίδας με τον πρόεδρο Βαγγέλη Δαρδανό να παραιτείται γιατί δεν παραιτήθηκε ο προπονητής Βελισσαράκος, ενώ και τα οικονομικά της ομάδας πάνε από το κακό στο χειρότερο.
Δείτε την ανακοίνωση του Βαγγελη Δαρδανού.
"Για άλλη μία φορά βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας ένα αναληθές και ανακριβές δημοσίευμα με ανυπόστατες πληροφορίες, από ένα site πανελλήνιας εμβέλειας που δεν γνωρίζω τι συμφέροντα εξυπηρετεί. Ο συντάκτης του, που σίγουρα δεν είναι δημοσιογράφος καθώς οι δημοσιογράφοι κάνουν πολύ διαφορετικά τη δουλειά τους, δημοσίευσε χωρίς να διασταυρώσει κάποιες πληροφορίες που μπορεί να ήρθαν στα αυτιά του.
Βρέθηκα και έχω έρθει σε ρήξη με το ΔΣ της ομάδας μου της Χαλκίδας – Ψευδές και ανακριβές.
Βρέθηκα να είμαι ο κύριος χρηματοδότης της ομάδας της Χαλκίδας – Ψευδές και ανακριβές
(Ας ρωτήσει ο κύριος αυτός να μάθει αν ενδιαφέρεται για το ποιός ή ποιοί είναι ο κύριος χρηματοδότης της ομάδας.)
Και τέλος στους αθλητές είπα και ανέλαβα την ευθύνη για τις οικονομικές υποχρεώσεις μέχρι τη στιγμή που τους δήλωσα οτι θα απέχω από τα καθήκοντα μου όσο ο κ. Βελισσαράκος είναι προπονητής της ανδρικής ομάδας, και όχι για μετά.
Η αποχώρηση μου από την θέση του προέδρου, του νέου διευρυμένου διοικητικού συμβουλίου της ομάδας Μπάσκετ της Χαλκίδας, η οποία προήλθε από την συγχώνευση των δύο μεγαλυτέρων ομάδων της πόλης ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ και Α.Γ.Ε.ΧΑΛΚΙΔΑΣ, έγινε για ένα και μοναδικό λόγο. Έχει να κάνει με την προκλητική άρνηση του προπονητή της ομάδας ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΕΛΙΣΣΑΡΑΚΟΥ να αποχωρήσει από την ομάδα μετά από την τηλεφωνική συνομιλία που είχα, σαν πρόεδρος της ομάδας, αμέσως μετά το φιλικό αγώνα της Παρασκευής 09/11 που έδωσε η ΧΑΛΚΙΔΑ στου ΖΩΓΡΑΦΟΥ.
Ο Χαλκιδαίος και κατά τα άλλα καταξιωμένος και άξιος σεβασμού ομοσπονδιακός προπονητής, όχι απλά αρνήθηκε την απόλυση του, αλλά επιτέθηκε φραστικά στον πρόεδρο τον οποίον χαρακτήρισε με ακατανόμαστες προσβλητικές εκφράσεις, προσβάλλοντάς τον σε προσωπικό επίπεδο, και ουσιαστικά και απολύτως “κυνικά” τον προέτρεψε να αποχωρήσει εκείνος από την θέση του και να παραιτηθεί!!!!
Έτσι λοιπόν ο κ. ΒΕΛΙΣΣΑΡΑΚΟΣ με αυτόν τον τρόπο γίνεται ίσως και παγκοσμίως ο πρώτος προπονητής που απολύει τον πρόεδρο της ομάδας του!!!!
Μετά από όλα αυτά οι ισορροπίες στην ομάδα της ΧΑΛΚΙΔΑΣ βρίσκονται σε επικίνδυνο σημείο, με συνέπεια η οικονομική βιωσιμότητα της ομάδας, η διοικητική αλλά και κατ΄επέκταση η αγωνιστική συνέχεια της στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής κατηγορίας να τίθενται εν αμφιβόλω !!!!!
Ο πρόεδρος ήθελε την αλλαγή του προπονητή, για να αλλάξει και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας ταυτόχρονα με την ψυχολογία της, η οποία βρισκόταν στο ναδίρ …. ( Oι παίκτες της ομάδας βέβαια ως επαγγελματίες που είναι βρίσκονται – οι περισσότεροι τουλάχιστον – στο γήπεδο και προπονούνται κανονικά με τον προπονητή τους) πέρα από τα οικονομικά προβλήματα που θα είναι το επόμενο πρόβλημα που καλείται η διοίκηση να λύσει.
Τώρα όμως, με την εμμονή του ο Χαλκιδαίος προπονητής προσπαθεί να μείνει σε μια ομάδα που ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ δεν είναι αποδεκτός, από τον πρόεδρο και ίσως από τους παίκτες, ούτε από την τεχνική επιτροπή μπάσκετ της διοίκησης της ΧΑΛΚΙΔΑΣ, αλλά και πολλούς από τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι ζητούν επιτακτικά αυτή την αλλαγή.
Η εξέλιξη αυτή κρίνεται πλέον δραματική για το άμεσο μέλλον μιας ομάδας που ξεκίνησε με πολλά όνειρα και πολλές φιλοδοξίες από αυτή την συγχώνευση.
Οι άνθρωποι που στήριξαν μέχρι τώρα και συνεχίζουν να στηρίζουν αυτή την ομάδα είναι σίγουροι πως θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις της κανονικά και σε πιο γερές βάσεις."
Βαγγέλης Δαρδανός

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA