ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΕΝΕΤΟΥ
GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ
ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ
SMOKER LAND

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ 2013 Α' ΕΣΣΟ


Ανακοινώσεις Τύπου
Κατάταξη στο Στρατό Ξηράς με την 2013 Α΄ ΕΣΣΟ


1. Με εγκύκλιο διαταγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καλούνται να καταταγούν στο Στρατό Ξηράς οι στρατεύσιμοι με την 2013 Α’ ΕΣΣΟ, από 21 έως και 24 Ιανουαρίου 2013, ενώ την 14 και 15 Ιανουαρίου 2013 θα παρουσιασθούν όσοι κατά το παρελθόν έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας , όπως παρακάτω:


α. Τους στρατευσίμους κλάσης 2015 (έτος γέννησης 1994) που είναι γραμμένοι ή είναι αδήλωτοι στα μητρώα αρρένων των Νομών Αιτωλοακαρνανίας, Αρκαδίας, Αττικής (μόνο της περιφερείας της ΣΥ Πειραιά), Ευρυτανίας, Ιωαννίνων, Καστοριάς, Κεφαλληνίας, Λασιθίου, Λευκάδας, Ξάνθης (μόνο των Δήμων Αβδήρων, Μύκης και Τοπείρου), Πέλλας, Σάμου και Φωκίδας.


β. Τους στρατευσίμους των κλάσεων 1990 έως και 2014 (έτη γέννησης 1969 έως και 1993), από όλους τους Νομούς που υπέχουν υποχρέωση στράτευσης και είναι κατηγορίας πρώτης έως τετάρτης (Ι/1 έως και Ι/4), πλήρους ή μειωμένης θητείας, ανεξάρτητα αν έχουν τελειώσει ή όχι τη βασική ή ειδική εκπαίδευση και οι λόγοι της υποχρέωσής τους για κατάταξη δημιουργήθηκαν στο διάστημα από 1 Σεπτεμβρίου 2012 έως 31 Οκτωβρίου 2012.


γ. Τους στρατευσίμους των κλάσεων της παραγράφου 1β της παρούσας που έτυχαν αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας, εφόσον η ημερομηνία λήξης της περιλαμβάνεται στο διάστημα από 1 Νοεμβρίου 2012 έως 31 Δεκεμβρίου 2012.


2. Περισσότερες πληροφορίες για τα Κέντρα Κατάταξης, τις ακριβείς ημερομηνίες και τις υποχρεώσεις αυτών που καλούνται για κατάταξη, παρέχονται από τις κατά τόπους Στρατολογικές Υπηρεσίες, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, www.army.gr, στην ενότητα «Κατάταξη» .


3. Οι καλούμενοι κατά την κατάταξή τους να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας, το Σημείωμα Κατάταξης, το Ατομικό Βιβλιάριο Νοσηλείας τους, αποδεικτικό του Αριθμού Φορολογικού τους Μητρώου (ΑΦΜ) καθώς και ακτινογραφία θώρακα, που θα συνοδεύεται από γνωμάτευση ακτινολόγου ή πνευμονολόγου ιατρού, από οποιοδήποτε στρατιωτικό ή κρατικό νοσοκομείο.


Επίλαρχος Ιωάννης Δ. Σηφάκης

Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ

Αιματηρός καυγάς στα Λουτρά Αιδηψού: 30χρονος μαχαίρωσε την πεθερά του - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το δελτίο ειδήσεων του STAR

Στη τηλεόραση του STAR Channel έπαιξε την Δευτέρα (16-04-2018) το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Evia Zoom .gr με το αιματηρό περιστατικό π...