ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΕΝΕΤΟΥ
GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ
ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ
SMOKER LAND

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ 37ΧΡΟΝΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ

Το τελευταίο αντίο στον 37χρονο αστυνομκό Γιώργο Ανδριτσόπουλο, που έπεσε νεκρός εν ώρα υπηρεσίας χθες τα ξημερώματα από τα πυρά πάνοπλων κακοποιών στο Δίστομο, είπαν σήμερα με τιμές ήρωα...
Η νεκρώσιμη ακολουθία έγινε στο χωριό του, τον Δαφνιά Μακρυνείας και τον ιερό ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου,
μέσα σε βαρύ κλίμα οδύνης, παρουσία συγγενών, φίλων, πλήθους κόσμου, αλλά και πολλών συναδέλφων τόσο από την Βοιωτία όπου υπηρετούσε τον τελευταίο χρόνο, όσο και από την Α.Δ Αιτωλίας και Ακαρνανίας.
Τραγική φιγούρα η γυναίκα του, η οποία σε λίγες ημέρες θα φέρει στον κόσμο το τρίτο τους παιδί. Απαρηγόρητη και σε κατάσταση σοκ, δεν μπορούσε να πιστέψει το δράμα που έμελλε να βυθίσει στο πένθος την οικογένεια της, όσο και αδερφός του ο οποίος είναι και αυτός αστυνομικός και υπηρετεί στο Α.Δ Αιτωλίας.
Όπως διαβάζουμε στο cityvoice.gr όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για τον 37χρονο, ζητώντας παράλληλα Δικαιοσύνη για τον "ήρωα" που όπως φώναζαν, χάθηκε άδικα κάνοντας το καθήκον του, εκτεθημένος στους αδίστακτους κακοποιούς.

ΒΙΝΤΕΟ

Χαλκίδα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει στην οδό Αρεθούσης! (ΦΩΤΟ)

Στις φλόγες τυλίχθηκε το αυτοκίνητο που βλέπετε, ενώ βρισκόταν εν κινήσει στο ύψος των φαναριών, στην οδό Αρεθούσης... Το περιστατικ...