ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ - ΦΩΤΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ - ΦΩΤΟ

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, η Kate και ο πρίγκιπας William αναχώρησαν από το μαιευτήριο για το παλάτι με το μωρό στην αγκαλιά!
Με τα χαμόγελα ευτυχίας ζωγραφισμένα στο πρόσωπό τους, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Δούκισσα του Cambridge αναχώρησαν από το μαιευτήριο λίγο μετά τις 21:00 (ώρα Ελλάδας) με το μωρό τους στην αγκαλιά!
Το ζευγάρι έπλεε σε πελάγη ευτυχίας και για λίγα λεπτά στάθηκε στα σκαλιά του μαιευτηρίου χαιρετώντας το πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί περιμένοντας με αγωνία και χαρά να δει το βασιλικό βρέφος.
Τελικά το ζευγάρι δεν ανακοίνωσε το όνομα του μωρού όπως πολλοί περίμεναν αφού κάτι αντίστοιχο είχε κάνει η πριγκίπισσα Νταϊάνα στην περίπτωση του Harry. Έτσι τα στοιχήματα για το όνομα δίνουν και παίρνουν!
Το πριγκιπικό ζεύγος ανακοίνωσε πως ακόμη εξετάζει το όνομα που πρόκειται να δώσει στον γιο του και πως αισθάνεται «μεγάλη συγκίνηση».
Ντυμένη με ένα μπλε φόρεμα πουά, η Κέιτ χαμογελούσε και χαιρετούσε τον κόσμο ενώ κρατούσε το νεογέννητο παιδί της, το οποίο ήταν τυλιγμένο σε μία λευκή κουβέρτα.
Ο μικρός πρίγκιπας γεννήθηκε στις χθες 16:24 ώρα Λονδίνου και “χαίρει άκρας υγείας”.
Με αυτοκίνητο που είχε ειδική θέση για τον νεογέννητο πρίγκιπα, το πριγκιπικό ζευγάρι αναχώρησε για το παλάτι!
Στη Βρετανία συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί για τον ερχομό του βασιλικού βρέφους!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA