ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
SmokerLand

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ( 10,13,14 ΕΤΩΝ) ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 10 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ! ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ στην τοπική κοινωνία της Χαλκίδας!
Τρία ανήλικα κορίτσια - αδερφές ηλικίας 10, 13, 14 ετών αντίστοιχα ψάρευαν πελάτες για ερωτική συνεύρεση κατ΄εντολή της μητέρας τους!
Από 10 έως 20 ευρώ η ταρίφα!
Αναζητείται η 40χρονη γυναίκα
Συγκλονίζει η υπόθεση παιδικής πορνείας, που έλαβε χώρα στην Χαλκίδα τους τελευταίους μήνες.
Συγκεκριμένα τα τρία ανήλικα κορίτσια ηλικίας 10, 13 και 14 ετών αντίστοιχα πλησίαζαν οδηγούς και πεζούς που κινούνταν στην περιοχή βραδινές ώρες, με σκοπό την ερωτική συνεύρεση, έναντι χρηματικής αμοιβής από 10 έως 20 ευρώ.
Οι γείτονες της προβληματικής οικογένειας που αντιλήφθηκαν τυχαία τι συμβαίνει κατήγγειλαν άμεσα τα περιστατικά στις Αρχές και μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι τα ανήλικα κορίτσια ενεργούσαν με εντολή της μητέρας τους, η οποία και αναζητείται.
Επίσης η μία ανήλικη (14 ετών)  έχει συλληφθεί παλαιότερα από την Αστυνομία για κλοπές στην περιοχή της Χαλκίδας.
Η δικογραφία σε βάρος της μητέρας είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Όλοι ελπίζουν στην σωτηρία των ανήλικων κοριτσιών.

Με αυτό το τζιπ σκοτώθηκαν τα τρία νεαρά άτομα στη Παραλία Κύμης - Συγκλονιστικές εικόνες! (ΦΩΤΟ)

Δείτε το μοιραίο τζιπ από το πολύνεκρο τροχαίο στη Κύμη που σόκαρε το πανελλήνιο - Η 5 μελής παρέα επέστρεφε από διασκέδαση; Click for...