ΧΑΛΚΙΔΑ : ΑΝΕΡΓΟΣ ΝΕΑΡΟΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΛΟΥΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΦΑΡΙΑ ΠΟΥ ΨΑΡΕΥΕΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΕΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΔΟΛΩΜΑ! - ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΧΑΛΚΙΔΑ : ΑΝΕΡΓΟΣ ΝΕΑΡΟΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΛΟΥΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΦΑΡΙΑ ΠΟΥ ΨΑΡΕΥΕΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΕΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΔΟΛΩΜΑ! - ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ!

Συγκλονίζει η ιστορία του νεαρού στην Χαλκίδα που ψαρεύει για να ταϊσει την πολύτεκνη οικογένεια του και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.
Με λίγη πετονιά και με ένα ψεύτικο ψαράκι σαν δόλωμα, ψαρεύει μεγάλα ψάρια και το φαγητό δεν έχει λείψει ποτέ στην οικογένεια του, την ώρα που επαγγελματίες ψαράδες της περιοχής παλεύουν μέρες για να βγάλουν μία καλή ψαριά και αρκετοί κάνουν λόγο για θαύμα...
Τον επισκέφθηκε μέχρι και ιερέας!
Παρόλο τις μεγάλες δυσκολίες που περνά η πολύτεκνη οικογένεια δεν το βάζει κάτω και χωρίς χρήματα το οικογενειακό τραπέζι είναι πάντα γεμάτο.
Άνεργοι όλοι στην οικογένεια και άρρωστος ο πατέρας.
Ξαφνικά ο μεγάλος γιος σκέφτηκε να αρχίσει το ψάρεμα, με την ελπίδα να πιάσει έστω και λίγα ψαράκια για να τα μαγειρέψουν.
Έφτιαξε ένα κουβάρι με πετονιά και με δόλωμα ένα ψεύτικο ψαράκι ξεκίνησε τα βράδια να ψαρεύει σε θαλάσσια περιοχή της Χαλκίδας και το αποτέλεσμα δεν το φανταζόταν ούτε ο ίδιος.
Σχεδόν καθημερινά και μέσα σε λίγες ώρες πιάνει από γοφάρια μέχρι και λούτσους κάτι που είναι σπάνιο, αφού η θάλασσα στο συγκεκριμένο σημείο δεν είναι πολύ βαθιά.
Εδώ και ένα χρόνο η πολύτεκνη οικογένεια δεν έχει πεινάσει και το νέο μαθεύτηκε γρήγορα.
Η eviazoom εντόπισε τον 28χρονο πριν λίγα βράδια την ώρα που ψάρευε και το αποτέλεσμα όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες ήταν ξανά εντυπωσιακό.
Μέσα σε μία ώρα είχε πιάσει δύο λούτσους και πολλοί ψαράδες έμειναν με το στόμα ανοιχτό, οι οποίοι παλεύουν μέρες για να βγάλουν μία καλή ψαριά, χρησιμοποιώντας πανάκριβα εργαλεία και δολώματα.
Πολλοι περαστικοί σταματούσαν για να δούνε τα ψάρια ( φώτο ), ενώ την πολύτεκνη οικογένεια επισκέφθηκε πριν λίγες μέρες ένας ιερέας.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλάνε για θαύμα..

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA