Η νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Μετά από αρκετό καιρό προετοιμασίας λήφθηκαν οι τελικές αποφάσεις και όλα είναι έτοιμα. Την καινούργια σεζόν η Τατιάνα Στεφανίδου θα κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές τρεις ώρες καθημερινά με μία εκπομπή που θα περιέχει... τα πάντα!  Για το λόγο αυτό και αποφάσισε να αλλάξει και τα πάντα στο "Μίλα" της. Με νέο τίτλο λοιπόν, νέους συνεργάτες και νέο τίτλο η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Σεπτέμβριο και θα μεταδίδεται νέα ώρα. Καθημερινά, από τη μία το μεσημέρι η Τατιάνα μέσα από τη συχνότητα του STAR θα ασχολείται με θέματα ειδησεογραφίας, αλλά και ψυχαγωγίας σε ένα πλήρες τηλεοπτικό μαγκαζίνο.

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς, για το λόγο αυτό και η νέα εκπομπή θα έχει πολλές ενότητες, για τις οποίες θα συνεργαστούν πολλά πρόσωπα, αναλαμβάνοντας το κάθε ένα από αυτά τη δική του ενότητα.
Τη συνολική επιμέλεια των θεμάτων θα έχει η επί σειρά ετών συνεργάτιδα της Στεφανίδου, η Νατάσα Τσόλκα, ενώ στην ομάδα θα είναι και η Σταυριανή Καραμανίδη που ήταν αρχισυντάκτρια στις "Αποδείξεις" του Νίκου Ευαγγελάτου.
Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Φώτης Βλαχογιάννης που έχει συνεργαστεί επίσης πολλά χρόνια τόσο με την Τατιάνα, όσο και με τον Νίκο Ευαγγελάτο. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA