Ορκίστηκε ο Χρήστος Παγώνης και η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Χαλκιδέων - Πλούσιο Φωτορεπορτάζ & ΒΙΝΤΕΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ορκίστηκε ο Χρήστος Παγώνης και η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Χαλκιδέων - Πλούσιο Φωτορεπορτάζ & ΒΙΝΤΕΟ

Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης...
Η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Αυγούστου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Π.Ε. Εύβοιας.

ΒΙΝΤΕΟ

Με την εγγύηση για μία επιτυχημένη πενταετία, τελέστηκε η ορκωμοσία του Χρήστου Παγώνη και της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Χαλκιδέων, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα, από την Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου.

Η προσέλευση του κόσμου, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά, αλλά όλα κύλησαν ομαλά και δεν σημειώθηκε το παραμικρό πρόβλημα.
Μετά το πέρας της δοξολογίας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Χαλκίδας κ.Χρυσοστόμου ακολούθησε ο προβλεπόμενος όρκος του νέου δημάρχου στο Ιερό Ευαγγέλιο και στην συνέχεια ορκίστηκαν και τα μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου. 
Στο τέλος, έλαβε ο καθένας από έναν πάπυρο και ένα αναμνηστικό μετάλλιο. 
Ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης, ευχήθηκε σε όλους τους νεοεκλεγέντες καλή αρχή και έπειτα απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους.
Στην ομιλία του, εξέφρασε αρχικά τα θερμά του συλληπητήρια στον Θανάση Ζεμπίλη για τον χαμό του πατέρα του και έπειτα ανέλυσε περιγραμματικά τους στόχους του Δήμου Χαλκιδέων.
Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, οι βουλευτές Κώστας Μαρκόπουλος και Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο Φάνης Σπανός, η Κατερίνα Περλεπέ, ο Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος, η Αμφιτρίτη Αλημπαντέ, ο Γιώργος Ψαθάς, ο Θανάσης Μπουραντάς και πάρα πολλοί άλλοι.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA