Αναβάλλονται όλοι αγώνες μετά τον θάνατο του οπαδού του Εθνικού! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αναβάλλονται όλοι αγώνες μετά τον θάνατο του οπαδού του Εθνικού!

Αναβάλλονται όλοι αγώνες μετά τον θάνατο του οπαδού του Εθνικού!Την αναβολή όλων των αγώνων, όλων των ομαδικών αθλημάτων, αποφάσισε ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη...

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υφυπουργείου:
«Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη, ο οποίος έχασε σήμερα τη ζωή του πέφτοντας θύμα οπαδικής βίας, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού αναβάλλονται όλοι οι επίσημοι αγώνες των εθνικών διοργανώσεων των ομαδικών αθλημάτων της προσεχούς αγωνιστικής».

Ο  κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ένας νέος άνθρωπος, αφού χαροπάλευε για δύο εβδομάδες, έχασε σήμερα τη ζωή του επειδή πήγε να δει την αγαπημένη του ομάδα. Ο θάνατος του Κώστα Κατσούλη πρέπει να είναι ο τελευταίος στη μακρά σειρά της βίας που ανεγκέφαλοι, εγκληματίες ή ψυχοπαθείς, εισάγουν ακόμη και σε αγώνες της Γ’ Εθνικής, σε αγώνες χάντμπολ ή γυναικείου βόλεϊ, ή αγώνες μεταξύ ομάδων παίδων. Οι κατηγορούμενοι για το θάνατο του εκλιπόντος έχουν προφυλακιστεί και πρόκειται να κριθούν από την Δικαιοσύνη.
Ταυτόχρονα, από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης εξετάζονται οι συνθήκες υπό τις οποίες έγιναν τα επεισόδια στον αγώνα Ηροδότου – Εθνικού για να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν. Η πολιτεία βρίσκεται σε διαρκή πόλεμο με τη βία σε όλες της τις εκφάνσεις - σε συνεργασία με όλους όσοι έμπρακτα συστρατεύονται σ’ αυτό το σκοπό, και έχοντας αμείλικτα απέναντι όσους με πράξεις και παραλείψεις τους την τρέφουν και τρέφονται από αυτή. Στους οικείους του εκλιπόντος εκφράζω τα συλλυπητήριά μου».

Ο άτυχος 46χρονος χτυπήθηκε στο κεφάλι από ομάδα φιλάθλων κατά τη διάρκεια των επεισοδίων με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία. Χρειάστηκε να μεταφερθεί από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο 401 στην Αθήνα, ωστόσο δεν άντεξε.
Για την επίθεση εναντίον του τρία άτομα ένας 24χρονος, ένας 27χρονος και ένας 32χρονος έχουν προφυλακιστεί ενώ ακόμη ένα άτομο, 22 ετών, έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA