Ο Γιώργος Στούπας για την επίθεση που δέχτηκε: "Δεν ήταν τυχαίο περιστατικό, ούτε τυφλό χτύπημα" | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Γιώργος Στούπας για την επίθεση που δέχτηκε: "Δεν ήταν τυχαίο περιστατικό, ούτε τυφλό χτύπημα"

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟΥΠΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΟ Γιώργος Στούπας χαρακτήρισε στοχευμένη την επίθεση που δέχτηκε έξω από τα γραφεία της Football League...
Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών μίλησε στον Sentra FM...
"Την ώρα της επίθεσης, επειδή έγινε σε ένα σημείο όπου είναι μέρος διακίνησης, πίστεψα πως ήταν μια τυχαία επίθεση από κάποιον που τρελάθηκε. Αυτή ήταν η αρχική μου σκέψη. Μετά, όταν έπεσα, μου έδωσε μία με ένα γκλομπ. Σηκώθηκα για να τον κυνηγήσω. 

Νόμιζα πως δέχθηκα επίθεση από κάποιο πρεζόνι. Μου είπαν πως ανέβηκε σε ένα μηχανάκι κι έφυγε. Φορούσε κουκούλα.
Δεν ήταν τυχαίο περιστατικό, ούτε τυφλό χτύπημα. Η αίσθησή μου είναι πως έχω μπει στο μάτι κάποιου. Ποτέ δεν είχα απειλές ή κακές σχέσεις. Το θέμα είναι ποδοσφαιρικό. Ο τόπος που επιλέχθηκε ήταν για να μου στείλουν κάποιο μήνυμα. Μετά το συμβούλιο δέχθηκα την επίθεση. Δεν είχα κάποια ποδοσφαιρική κόντρα.

Είμαι σε επαφή με την αστυνομία. Αναζητούν υλικό από κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή. Δεν φοβάμαι καθόλου. Ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα με κάποια ομάδα ή σε κάποιο γήπεδο. Όμως όταν χτυπάς κάποιον στο κεφάλι, δεν στέλνεις απλά ένα μήνυμα. Θα προσπαθήσω να μάθω αν ήμουν επιλεγμένος στόχος."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA