Ιστιαία: 30χρονος βίασε 5χρονο αγόρι! Σοκάρει η καταγγελία | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ιστιαία: 30χρονος βίασε 5χρονο αγόρι! Σοκάρει η καταγγελία

Ιστιαία: 30χρονος βίασε 5χρονο αγόρι! Σοκάρει η καταγγελία
Μια υπόθεση βιασμού 5χρονου αγοριού από μικροπωλητή συγκλονίζει την πατροπαράδοτη εμποροπανήγυρη της πόλης της Ιστιαίας...
Σύμφωνα με την καταγγελία, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής , ένας 30χρονος μικροπωλητής παρέσυρε και ασέλγησε σε πεντάχρονο αγοράκι στο τροχόσπιτο του.
Το ανήλικο παιδί-όπως περιγράφεται στην καταγγελία-ανέφερε το περιστατικό στην μητέρα του η οποία στη συνέχεια απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ιστιαίας.

Πάντα σύμφωνα με τον καταγγέλοντα, το ανήλικο θύμα φέρεται να νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Λαμίας ύστερα από τον βιασμό του από τον μικροπωλητή.
Εκεί διαπιστώθηκε και η εμετική πράξη και προληπτικά εξετάστηκε σχολαστικά για να διαπιστωθεί αν από τον άγριο βιασμό τραυματίστηκαν σοβαρά κάποια εσωτερικά όργανα του ανήλικου παιδιού…
Δυστυχώς , ο φερόμενος ως δράστης της αποτρόπαιας πράξης μετά την προσαγωγή του στο τμήμα της Ιστιαίας λέγεται πως αφέθηκε ελεύθερος.
Το ίδιο συνέβη-όπως καταγγέλεται-και χθες γύρω στις δύο νύχτα μετά την επιβεβαίωση του βιασμού από τα ιατρικό πόρισμα του νοσοκομείου Λαμίας.

Η καταγγελία έγινε στον Στέφανο Χίο και το makeleio.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA