Η Ναταλία Γερμανού έφυγε από τον ANT1 και πήγε στο EPSILON! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η Ναταλία Γερμανού έφυγε από τον ANT1 και πήγε στο EPSILON!

ΧΑΛΚΙΔΑ ΝΕΑ
Τον τελευταίο καιρό πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για τη Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια, αν και είχε διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, εντούτοις στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισαν πως η εκπομπή της «Η Γερμανού ξανάρχεται» δεν θα βγει στο πρώτο μισό της σεζόν. 
Έτσι ξεκίνησε επαφές με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς και όπως φαίνεται βρήκε αυτόν που πληροί τις καλύτερες για αυτήν προϋποθέσεις.
Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς, είναι θέμα ωρών να πέσουν οι τελικές υπογραφές και την καινούργια σεζόν η Ναταλία Γερμανού να ενταχθεί κι αυτή στο δυναμικό του EPSILON. Το κανάλι τη φετινή σεζόν κάνει πολλές καινούργιες εκπομπές, ενισχύοντας πολύ το ψυχαγωγικό του πρόγραμμα.

 

Με τη Ναταλία λοιπόν στο δυναμικό του μπαίνει ακόμα πιο δυνατά στη μάχη, αφού, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, το πακέτο συμφωνίας είναι να παρουσιάζει μία καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή, αλλά και ένα εβδομαδιαίο τηλεπαιχνίδι.
 

Βέβαια, όλα εξαρτώνται και από τη στάση που θα κρατήσει ο ΑΝΤ1 και αν θα δεχτεί να «σπάσει» το συμβόλαιο της Ναταλίας που έχει έναν ακόμα χρόνο ισχύ, αλλά όπως φαίνεται το κανάλι του Αμαρουσίου δεν θα μπει εμπόδιο στα νέα επαγγελματικά σχέδιά της και θα τις δώσει το «διαζύγιο» συναινετικά.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA