Νοσοκομείο Χαλκίδας: Δωρεάν νοσοκομειακή περίθαλψη για ανασφάλιστους οφειλέτες του ΟΑΕΕ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νοσοκομείο Χαλκίδας: Δωρεάν νοσοκομειακή περίθαλψη για ανασφάλιστους οφειλέτες του ΟΑΕΕ

Νοσοκομείο Χαλκίδας: Δωρεάν νοσοκομειακή περίθαλψη για ανασφάλιστους οφειλέτες του ΟΑΕΕ
Δωρεάν νοσοκομειακή περίθαλψη στο Νοσοκομείο Χαλκίδας θα έχουν οι ανασφάλιστοι οφειλέτες του ΟΑΕΕ, κατόπιν συνάντησης που πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας με τον Διοικητή Νοσοκομείου Χαλκίδας κο Καρούζο Γιάννη... 
Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν συνάντησης που πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας  με τον Διοικητή  Νοσοκομείου Χαλκίδας κο Καρούζο Γιάννη, την Προϊσταμένη Γραφείου Κίνησης κα Λιβιτσάνου Χ. και την κ. Μεγαρίτη  Λ Διοικητική Διευθύντρια, μας επιβεβαίωσαν ότι σύμφωνα με την απόφαση ΚΥΑ αριθ. Υ4α/ΓΠ/48985/3 Ιουνίου 2014, οι ασφαλισμένοι που έχουν απολέσει την ασφαλιστική τους ικανότητα λόγο οφειλών στα Ασφαλιστικά Ταμεία και τα εξαρτώμενα μέλη της οικογένειας τους, είναι δικαιούχοι δωρεάν νοσοκομειακής περίθαλψης (πολυήμερης και βραχείας) στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για τους δικαιούχους είναι οι παρακάτω:
1. Για τους έχοντες πρόβλημα νοσηλείας όταν προσέρχονται στο Νοσοκομείο χρειάζεται να προσκομίσουν αίτηση και βεβαίωση από Ιατρό του ΕΟΠΠΥ στο Γραφείο κίνησης του Νοσοκομείου. Ενώ για τα έκτακτα χρειάζεται αίτηση ασθενούς, αριθμό ΑΜΚΑ και μια Υπεύθυνη Δήλωση ότι είναι ανασφάλιστοι και δεν έχουν ιδιωτική ασφάλιση.

2. Όσο αφορά τη συνταγογράφηση φαρμάκων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξυπηρετούνται στο Νοσοκομείο κατόπιν ραντεβού στο τηλ: 1535 του Νοσοκομείου, ή σε Κέντρα Υγείας ή από ιατρούς του ΕΟΠΠΥ.

3. για την διεξαγωγή Δωρεάν εξετάσεων, υπάρχει πρόγραμμα ελεύθερης πρόσβασης από το Υπουργείο Υγείας με `εισιτήριο παροχής υπηρεσιών Υγείας – healthcare voucher που παρέχει δυνατότητα αρχικής εξέτασης από γιατρό και στη συνέχεια παραπομπής για εξετάσεις. Οι κάτοχοι των «εισιτηρίων» θα λαμβάνουν και πλήρες «πακέτο» προληπτικών εξετάσεων και ιατρική εκτίμηση. Δικαιούχοι είναι πολίτες οι οποίοι έχουν χάσει την ασφαλιστική τους ικανότητα, καθώς και μακροχρόνια άνεργοι.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο του πολίτη του Νοσοκομείου Χαλκίδας κα Νίκολη Ελ.


Με εκτίμηση
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΓΙΟΣΤΡΑΤΙΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΡΟΝΤΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA