Πρόστιμο 125.000 ευρώ στον ΑΝΤ1 | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πρόστιμο 125.000 ευρώ στον ΑΝΤ1

Πρόστιμο 125.000 ευρώ στον ΑΝΤ1
Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης επιβλήθηκαν πέντε συνολικά πρόστιμα συνολικού ύψους 125.000 ευρώ στον ΑΝΤ1 και το τηλεπαιχνίδι «TV Quiz» για παραπλάνηση του κοινού...
Επίσης, πρόστιμο 30.000 ευρώ επιβλήθηκε στο Star Channel για την προβολή της ταινίας «Danny The Dog» που περιείχε σκηνές βίας, ενώ πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε στο Extra Channel καθώς παρουσίασε ως δημοσκόπηση για τις ευρωεκλογές τις αποδόσεις ενός γραφείου στοιχημάτων.
Επιπρόσθετα επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 στο Love Radio για συγκεκαλυμμένη διαφήμιση και 15.000 ευρώ στο Euro TV νομού Θεσσαλονίκης για σωρεία παραβάσεων.
Επίσης επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ στο τηλεοπτικό κανάλι Θράκη Νετ γιατί δεν προέβαλε ισομερώς τους πολιτικούς συνδυασμούς στις δημοτικές εκλογές και 15.000 ευρώ στο TVS νομού Σερρών καθώς δεν υπέβαλλε ροή προγράμματος.
 

Επίσης με απόφαση του Συμβουλίου οι αστρολογικές τηλεοπτικές διαφημίσεις επιτρέπεται να προβάλλονται από τις 21:00 μέχρι τις 7 το πρωί.
Τέλος, όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της ανεξάρτητης αρχής Ιωάννης Λασκαρίδης ορίστηκε τριμελής επιτροπή που θα κρίνει τα πρόσωπα τα οποία θα καταλάβουν τις θέσεις στο Εποπτικό και Διοικητικό συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ. Ένα μέλος από τον ΑΣΕΠ, ένα από το ΕΣΡ (ο πρόεδρος) κι ένα μέλος από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. Η τριμελής επιτροπή θα γνωμοδοτήσει και για τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΝΕΡΙΤ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA