Στύρα: Σκότωσε με φτυάρι τη γάτα που βλέπετε μπροστά στην 13χρονη κόρη της - Οργή για τη νέα κτηνωδία! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στύρα: Σκότωσε με φτυάρι τη γάτα που βλέπετε μπροστά στην 13χρονη κόρη της - Οργή για τη νέα κτηνωδία!

ΣΤΥΡΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΑΤΑ - ΝΕΑ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΤΥΡΑΣοκαρισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες που έβλεπαν τη γυναίκα να κυνηγάει τη γάτα με μανία...
Το φρικτό έγκλημα που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (20-09-2014) στα Στύρα Εύβοιας.
Μια κάτοικος του χωριού άκουσε φωνές και βγαίνοντας στην αυλή του σπιτιού της είδε τη γειτόνισσα της να χτυπάει με ένα φτυάρι μια αδέσποτη γάτα.
 
Η δράστης κυνηγούσε το ζώο για να το σκοτώσει έχοντας μαζί της τη 13χρονη κόρη της! Το κορίτσι φώναζε στη μάνα του «μάνα, πιο δυνατά κόφτου το κεφάλι!».
Το ζώο σε μερικά λεπτά ήταν νεκρό και η δράστης – η οποία είναι γνωστή στην αστυνομία εξαιτίας ψυχικής ασθένειας που αντιμετωπίζει,  πέταξε το άψυχο σώμα του ζώου σε ένα χαντάκι κάτω από το σπίτι της.
Σύμφωνα με το zoosos.gr, η καταγγέλλουσα Σοφία Αλούκου που είχε πάει να επισκεφτεί τους γονείς της άκουσε από τη μητέρα της να περιγράφει το έγκλημα. Όταν πήγε στο χαντάκι βρήκε το νεκρό ζώο, τράβηξε τις φωτογραφίες και κάλεσε την Αστυνομία.

Kάτοικοι του χωριού έλεγαν ότι η δράστης είναι μια εξαιρετικά προβληματική περίπτωση ανθρώπου και πως το παιδί αυτό το μεγαλώνει σε ένα ακατάλληλο περιβάλλον. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA