Θρίλερ με τη γυναίκα που θάφτηκε ζωντανή στη Θεσσαλονίκη - Κάνετε λάθος, ήταν νεκρή λένε οι γιατροί του ΕΚΑΒ! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θρίλερ με τη γυναίκα που θάφτηκε ζωντανή στη Θεσσαλονίκη - Κάνετε λάθος, ήταν νεκρή λένε οι γιατροί του ΕΚΑΒ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θρίλερ με τη γυναίκα που θάφτηκε ζωντανή στη Θεσσαλονίκη - Κάνετε λάθος, ήταν νεκρή λένε οι γιατροί του ΕΚΑΒ! (ΒΙΝΤΕΟ)Η γυναίκα ήταν νεκρή, δεν πέθανε από ασφυξία λένε οι γιατροί που την εξέτασαν - Φώναζε βοήθεια μέσα από τον τάφο, λένε αυτόπτες μάρτυρες
Πραγματικά ανατριχιαστική η υπόθεση που ήρθε στο φως χθες στην Θεσσαλονίκη μετά την καταγγελία των συγγενών μιας 49χρονης γυναίκας ότι έγινε λάθος στην διαπίστωση του θανάτου της με αποτέλεσμα η γυναίκα να κηδευτεί και ουσιαστικά να πεθάνει με βασανιστικό τρόπο από ασφυξία μέσα στον τάφο όπου οδηγήθηκε πρόωρα.

Όλα έγιναν χθες το απόγευμα στην Περαία. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες άνθρωποι που βρίσκονταν σε κοντινό τάφο άκουσαν τη γυναίκα να φωνάζει! Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ.
Η 49χρονη νοσηλευόταν σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της πόλης και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς άφησε την τελευταία της πνοή.

Οι συγγενείς παρέλαβαν τη σορό και στις 18:30 το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε κανονικά η κηδεία της στο νεκροταφείο της Περαίας.

 
Σύμφωνα με την καταγγελία πρέπει να υπήρξε ένα τραγικό λάθος. Η γυναίκα ίσως είχε νεκροφάνεια, ίσως έπεσε σε κώμα και έγινε λάθος διάγνωση με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA