Χαλκίδα: Η απάντηση της λέσχης LIONS στον Ιατρικό Σύλλογο Εύβοιας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Η απάντηση της λέσχης LIONS στον Ιατρικό Σύλλογο Εύβοιας

Ο Πρόεδρος της Λέσχης LIONS Χαλκίδας, Μιχάλης Λώλης τονίζει τα εξής:
"Στην ιστοσελίδα του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ και στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της 18-9-2014, με αρ. πρωτ.1128, διαβάζω αναφορά στην Λέσχη LIOΝS , όπου χαρακτηρίζεται ως « Λέσχη ΕΛΙΤ ‘’. Προς αποκατάσταση της τάξης θα ήθελα να αναφέρω, πως η Λέσχη LIONS ανά τον κόσμο και στην Ελλάδα φυσικά, είναι οργάνωση κοινωνικού και ανθρωπιστικού χαρακτήρα μόνον .Ουδέποτε είχε πολιτικές επιδιώξεις και πολύ περισσότερο συνδικαλιστικές.

Το έργο της σε παγκόσμιο επίπεδο έχει να κάνει με τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, όπως μέσω του προγράμματος ‘’SIGHT FIRST’’ δημιουργώντας οφθαλμολογικές κλινικές στις χώρες του αναπτυσόμενου κόσμου. Σε εθνικό επίπεδο επίσης, χαρακτηριστική πρωτοβουλία στην δημιουργία του ‘’EYE BANK’’, Τράπεζας αμφιβληστροειδών, με στόχο την μείωση του κόστους κτήσης τους, για τους μη εύπορους ασθενείς.

Σε τοπικό επίπεδο, η κοινωνική προσφορά των LIONS είναι σημαντική. Θα θυμάστε την προσφορά της Λέσχης ψυγείου συντήρησης αίματος και τροχόσπιτου πρώτων αναγκών προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.Και βέβαια το κοινωνικό έργο των LIONS , δεν περιορίζεται εδώ, αλλά δεν είναι της παρούσης.
Να θυμίσω ότι μέλη της λέσχης είναι και ήταν, ελεύθεροι επαγγελματίες, γιατροί, δικηγόροι, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, καθηγητές, δάσκαλοι, συνταξιούχοι και νοικοκυρές. Μέλη της λέσχης έχουν κατά καιρούς διατελέσει επιμελητηριακοί σύμβουλοι, δημοτικοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι.

Με γνώμονα όλα τα ανωτέρω λοιπόν, θεωρώ τουλάχιστον ατυχή τον χαρακτηρισμό ‘’ΕΛΙΤ’’ για τους LIONS , και θα παρακαλούσα τον πρόεδρο του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, για την αποκατάσταση της πραγματικότητας.

Άλλωστε ο νυν πρόεδρος, μας γνωρίζει καλά, γνωρίζει το κοινωνικό έργο μας και μας έχει συνδράμει με την παρουσία του σε πολλές εκδηλώσεις κοινωνικού σκοπού μέχρι σήμερα"

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA