Το τελευταίο αντίο στην Αλεξία Αλεξιάδου και το ξέσπασμα της Βέφας! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Το τελευταίο αντίο στην Αλεξία Αλεξιάδου και το ξέσπασμα της Βέφας! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε βαρύ κλίμα και με τη θλίψη όλων ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, έγινε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στο νεκροταφείο της νέας Ερυθραίας, η κηδεία της Αλεξίας Αλεξιάδου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης.  Τραγική φιγούρα η μητέρα της Αλεξίας Βέφα Αλεξιάδου αλλά κι η αδελφή της Άντζελα. Σιωπηλά πονούσε και ο σύζυγός της Βαγγέλης Κιτσάκης.
Σε βαρύ κλίμα και με τη θλίψη όλων ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, έγινε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στο νεκροταφείο της νέας Ερυθραίας, η κηδεία της Αλεξίας Αλεξιάδου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Τραγική φιγούρα η μητέρα της Αλεξίας Βέφα Αλεξιάδου αλλά κι η αδελφή της Άντζελα. Σιωπηλά πονούσε και ο σύζυγός της Βαγγέλης Κιτσάκης.


Μαυροφορεμένη και με τη θλίψη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της βρέθηκε στο Νεκροταφείο της Νέας Ερυθραίας για την κηδεία της κόρης της, η Βέφα Αλεξιάδου. Η γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα έχασε την κόρη της τόσο ξαφνικά και βυθίστηκε πένθος.
Στην κηδεία της Αλεξίας Αλεξιάδου, μάλιστα, έβγαλε και το μεγάλο της παράπονο. Συγκεκριμένα στο video που δημοσίευσε στο Facebook, ο δημοσιογράφος Ευστράτιος Λημνιός, η Βέφα Αλεξιάδου, είπε: “Έπρεπε να ασχοληθείτε με το κορίτσι όσο ζούσε και εργαζόταν”.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA