Εύβοια: 16χρονος απειλούσε κοπέλα στο εξωτερικό μέσω Facebook! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: 16χρονος απειλούσε κοπέλα στο εξωτερικό μέσω Facebook!

Εύβοια: 16χρονος απειλούσε κοπέλα στο εξωτερικό μέσω Facebook!Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία για υπόθεση αποστολής μηνύματος σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, όπου γινόταν λόγος για απειλές σε βάρος προσώπου στο νομό Ευβοίας.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ανήλικος 16χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, απέστειλε μήνυμα σε ανήλικη, που μένει στο εξωτερικό, μέσω της ιστοσελίδας Facebook , εν αγνοία του πραγματικού διαχειριστή του «προσωπικού προφίλ», που είναι άλλος ανήλικος 15χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας.

Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, ύστερα από συνεργασία με την Υπηρεσία Ιντερπόλ των Ηνωμένων Πολιτειών και την αντίστοιχη ελληνική Υπηρεσία, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος επικοινώνησε άμεσα με την εταιρεία και μετά από ενδελεχή ψηφιακή έρευνα ταυτοποίησε τη διαδικτυακή σύνδεση, που χρησιμοποιήθηκε για την αποστολή του μηνύματος.
Όπως διαπιστώθηκε, ανήκει σε 43χρονη αλλοδαπή υπήκοο Αλβανίας, μητέρα του ανήλικου, από το προσωπικό προφίλ του οποίου εστάλη το απειλητικό μήνυμα, εν αγνοία του.
 
Οι εμπλεκόμενοι εντοπίστηκαν σε περιοχή του νομού Εύβοιας, από κλιμάκιο αστυνομικών του Τ.Α. Χαλκίδας, ενώ ο 16χρονος αλλοδαπός παραδέχθηκε ότι απέστειλε το επίμαχο μήνυμα, ισχυρίστηκε όμως ότι δεν είχε πρόθεση να πραγματοποιήσει τις απειλές.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA