Εύβοια: Έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες

Εύβοια: Έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρεςΈκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η ΕΜΥ και προβλέπει βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα...
Ήδη η Εύβοια "ξύπνησε" με τοπικές βροχές, συννεφιά και ισχυρούς ανέμους. Για την ώρα πάντως η Πυροσβεστική δεν έχει δεχτεί καμία κλήση ούτε για απάντληση υδάτων ούτε για πεσμένα δέντρα!

Που θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
Σήμερα περιμένουμε ισχυρή κακοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη τη χώρα. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα στη δυτική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αλλά και στο Νομό Εύβοιας. 
Λίγα χιόνια θα πέσουν κυρίως στα βουνά της βορειοδυτικής χώρας, δηλαδή στην οροσειρά της Πίνδου και στα βουνά της δυτικης Μακεδονίας από 1.800 μέτρα υψόμετρο και πάνω.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν δυτικοί 5 με 7 μποφόρ ενώ στα ανατολικά θα πνέουν νοτιάδες 5 με 7 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 8 και τοπικά τα 9 μποφόρ. Ωστόσο από το απόγευμα οι άνεμοι θα γυρίσουν σε δυτικούς - νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 8 εως 17 βαθμούς, στα κεντρικά από 14 εως 22 βαθμούς και στα νησιά από 20 εως 25 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε συννεφιές, με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 6 με 7 μποφόρ και στα ανοιχτά ακόμη και 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 εως 22 βαθμούς κελσίου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA