Ερέτρια: Η δήμαρχος Α. Αλημπατέ έκανε μήνυση στην Ευβοϊκή Γνώμη για το χυδαίο δημοσίευμα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ερέτρια: Η δήμαρχος Α. Αλημπατέ έκανε μήνυση στην Ευβοϊκή Γνώμη για το χυδαίο δημοσίευμα!

Νέα μπλεξίματα με την δικαιοσύνη για την εφημερίδα Ευβοϊκή Γνώμη..
Η Δήμαρχος Ερέτριας Αμφιτρίτη Αλημπατέ κατέθεσε μήνυση σε βάρος της εφημερίδας για δημοσίευμα που την προσβάλλει με τον χειρότερο τρόπο, καθώς την χαρακτηρίζει γυναίκα που έχει σχέση με χαμαιτυπίον, δηλαδή πορνείο!!

Μπορεί το έντυπο να μην διαβάζεται και πολλοί να μην γνωρίζουν καν για το χυδαίο περιεχόμενο της είδησης, αλλά παρόλα αυτά το δημοσίευμα εξόργισε έντονα την Δήμαρχο όπως είναι φυσικό, αλλά και όλη την Ερέτρια!
Να σημειωθεί, ότι δικηγόρος της συγκεκριμένης εφημερίδας είναι ο Διονύσιος Ζλακώνης, σύζυγος της Λίλιαν Ζλακώνη, η οποία είναι πρόεδρος της ΔΟΑΠΠΕΧ.

Η Δήμαρχος Ερέτριας Αμφιτρίτη Αλημπατέ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
Αξιότιμοι κ συμπολίτες,
Τη Παρασκευή 03/10/2014 “εφημερίδα” του Νομού μας (Ευβοϊκή Γνώμη) , κατέγραψε ψευδές κακόηθες και δόλιο δημοσίευμα σε βάρος εμού, της Δημάρχου, κηλιδώνοντας και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και το Δήμο Ερέτριας.
Όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, παρόντες στη Συνεδρίαση της 24ης Σεπτεμβρίου και όλοι οι συμπολίτες και οι εκπρόσωποι φορέων που παρακολούθησαν τη Συνεδρίαση, η οποία διεξήχθη σε άψογο και πολιτισμένο επίπεδο, διαβεβαιώνουν ότι ουδέποτε ελέχθη η έκφραση που μου αποδίδεται από την εφημερίδα.
 
Τα 2 DVD που κατέγραψαν τη Συνεδρίαση καθώς και η απομαγνητοφώνηση των πρακτικών αποδεικνύουν και αυτά περίτρανα το δόλο.
Επειδή οι χαρακτηρισμοί “ χαμαιτυπίον ” κλπ δε ταιριάζουν στο θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου, ούτε όμως στη ποιότητα και το ήθος των Δημοτικών Συμβούλων και επειδή εγώ, προσωπικά, έχοντας δώσει αποδείξεις ήθους και αξιοπρέπειας σε όλη τη πορεία μου ως εκπαιδευτικός αλλά και ως πολιτικό πρόσωπο, θίγομαι βαρύτατα από τέτοιες κακοήθειες που με προσέβαλαν βάναυσα, κινήθηκα νομικά, με όσα μέσα μου δίνει ο Νόμος και η Δημοκρατία εναντίον της εφημερίδας για να προασπίσω και να αποκαταστήσω το κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου και την αξιοπρέπειά μου.
 
Τέτοιου είδους δημοσιεύματα εξυπηρετούν μόνο συμφέροντα που καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και κλονίζουν τη Δημοκρατία."

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA