Ιστιαία: Χιλιάδες λαθραία τσιγάρα στα χέρια Πακιστανού! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ιστιαία: Χιλιάδες λαθραία τσιγάρα στα χέρια Πακιστανού! (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθη 33χρονος υπήκοος Πακιστάν στην περιοχή της Ιστιαίας, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα - Κατασχέθηκαν συνολικά 2.000 λαθραία πακέτα τσιγάρων
Συνελήφθη, χθες (14-10-2014) το πρωί στην περιοχή της Ιστιαίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος, ένας 30χρονος υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, σχετικά με προμήθεια, κατοχή και πώληση λαθραίων πακέτων τσιγάρων, εντόπισαν τον 30χρονο να αναμένει σε χώρο στάθμευσης μεταφορικής εταιρίας, έχοντας στην κατοχή του τέσσερις (4) μεγάλες χάρτινες συσκευασίες.

Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στο εσωτερικό των ανωτέρω συσκευασιών συνολικά (2.000) πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Τα ανωτέρω λαθραία πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν και θα σταλούν στο Τελωνείο Ωρεών Ευβοίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA