Π. Καράβας στο eviazoom: "Απαράδεκτες οι κλήσεις του Λιμεναρχείου Χαλκίδας" | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Π. Καράβας στο eviazoom: "Απαράδεκτες οι κλήσεις του Λιμεναρχείου Χαλκίδας"

Π. Καραβάς στο eviazoom: "Απαράδεκτες οι κλήσεις του Λιμεναρχείου Χαλκίδας"
Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας Παναγιώτης Καράβας, καταγγέλει την κίνηση των Λιμενικών Αρχών να τσακίσει τον κόσμο στις κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα, γύρω από το Λιμεναρχείο...
"Η σημερινή ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κίνηση των Λιμενικών Αρχών να αποδώσουν κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα την περιοχή γύρω από το Λιμεναρχείο, κινείται σαφέστατα εκτός λογικής.
Προφανώς οι εμπνευστές της κίνησης αυτής, αφού λύθηκαν τα υπόλοιπα προβλήματα των πολιτών που γεννήθηκαν με το κλείσιμο της γέφυρας (Φαρμακεία, ασθενοφόρα, πυρόσβεση, αυξημένα έξοδα μετακίνησης, ταλαιπωρία χωρίς χρονοδιάγραμμα), βάλθηκαν ημέρα Κυριακή, να επιβραβεύσουν τους πολίτες που θέλησαν να απολαύσουν τη βόλτα τους στην παραλία.

Παράλληλα, έδωσαν ενα ισχυρό "κίνητρο" στους ξένους τουρίστες-επισκέπτες της πόλης μας ώστε να την ξαναεπισκεφτούν...
Τα ταμεία, ειδικά σε εποχές ανέχειας, δεν γεμίζουν με τιμωρία, αλλά με φροντίδα στον πολίτη, κάτι που προφανώς πολλοί αγνοούν.
 
Πιστεύω πως είναι μια ατυχής πράξη, η οποία ΑΜΕΣΑ θα ακυρωθεί και θα επικρατήσουν πρακτικές εξυπηρέτησης των πολιτών και όχι τιμωρίας τους, καθώς σαφέστατα δεν έχουν δημιουργηθεί οι αναγκαίες προϋποθέσεις ακόμη για την ομαλή μετακίνηση του κόσμου από την Ευβοϊκή στην Βοιωτική ακτή και αντίστροφα."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA