Χαλκίδα: Ο Dracula στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Ο Dracula στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ!

Χαλκίδα: Ο Dracula στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ!
Οι ταινίες της εβδομάδας στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ (9 Οκτωβρίου - 15 Οκτωβρίου 2014)

Dracula Untold

του Γκάρι Σορ
με τους Λουκ Έβανς, Ντομινίκ Κούπερ, Σάρα Γκαντόν, Σαμάνθα Μπαρκς, Τσαρλς Ντανς, Ζακ Μαγκόουαν

Υπόθεση:
Είμαστε στο 1462. Η Τρανσυλβανία απολαμβάνει παρατεταμένη περίοδο ειρήνης υπό τη βασιλεία του Βλαντ ΙΙΙ και της συζύγου του Μιρένα, οι οποίοι μεριμνούν ώστε οι υπήκοοί τους να ζουν προστατευμένοι από τους εχθρούς και ειδικότερα τους Τούρκους που επεκτείνονταν επικίνδυνα, κατακτώντας όποια εδάφη έβρισκαν στο πέρασμά τους. Όταν ο Σουλτάνος Μεμέτ ο ΙΙ απαιτεί 100 παιδιά για το στρατό των Γενιτσάρων του ο Βλαντ καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει το παράδειγμα του πατέρα του και να παραδώσει το γιο του στο σουλτάνο ή αν θα απευθυνθεί σε ένα τέρας ώστε να νικήσει τους Τούρκους, χάνοντας, όμως, την ψυχή του.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ  : 20.20-22.30

Χαλκίδα: Αυτές είναι οι ταινίες της εβδομάδας στον ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΜΑΓΙΑ!
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ (ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ)
 
Του Laurent Tirard
Με τους :Valerie Lemercier, Kad Merad, Dominique Lavanant, Francois-Xavier Demaison, Bouli Lanners, Matheo Boisselier, Luca Zingaretti

Υπόθεση:
Η σχολική χρονιά τελείωσε και οι διακοπές αρχίζουν. Ο Μικρός Νικόλας καταφθάνει σε ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο με τους γονείς και τη γιαγιά του και φροντίζει να κάνει γρήγορα καινούριους φίλους. Ανάμεσα τους ο ευρηματικός Μπλεζ, που δεν κάνει ακριβώς διακοπές καθώς μένει όλο το χρόνο στην περιοχή. Ο Φρικτιέ, από την άλλη, τρώει τα πάντα, συνεχώς και αδιακρίτως. Ο Μικρός Νικόλας θα συναντήσει ακόμα τον Τζότζο, που μιλάει ακαταλαβίστικα γιατί είναι Άγγλος, καθώς και τον κλαψιάρη Κρεπέν. Υπάρχει και ο Κομ, που είναι ενοχλητικά ισχυρογνώμων. Τέλος, ο μικρός μας ήρωας γνωρίζει την Ιζαμπέλ, που δεν τον χάνει στιγμή από τα γουρλωμένα της μάτια. Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Όλοι τους θα κάνουν αξέχαστες διακοπές. Κι εμείς θα τις απολαύσουμε.

 ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ  : 18.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ :
7 ΕΥΡΩ(ΚΑΝΟΝΙΚΟ) &
 6 ΕΥΡΩ(ΠΑΙΔΙΚΟ-ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ)
 ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ(ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA