Το smart σκότωσε γυναίκα και νεαρό αστυνομικό - Ανθρώπινα μέλη παντού στην Πέτρου Ράλλη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Το smart σκότωσε γυναίκα και νεαρό αστυνομικό - Ανθρώπινα μέλη παντού στην Πέτρου Ράλλη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το smart σκότωσε γυναίκα και νεαρό αστυνομικό - Ανθρώπινα μέλη παντού στην Πέτρου Ράλλη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)Διαμέλισε μια γυναίκα μπροστά στα μάτια του άνδρα της - Νεκρός και ένας νεαρός αστυνομικός - Το αυτοκίνητο πήρε σβάρνα τους ανθρώπους που ήταν πεζοί μεταξύ στάσης λεωφορείου και ενός περιπτέρου
Οι εικόνες που αντίκρυσαν αστυνομικοί και πυροσβέστες έξω από το Αλλοδαπών λίγα λεπτά μετά την τρελή πορεία του Smart  το οποίο πήρε σβάρνα όποιον έβρισκε μπροστά του ήταν το λιγότερο αποκρουστική.
Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα έβλεπε.
Το smart σκότωσε γυναίκα και νεαρό αστυνομικό - Ανθρώπινα μέλη παντού στην Πέτρου Ράλλη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Το χρονικό του μακελειού
Το μικρό αυτοκίνητο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στα 200 μέτρα από το Αλλοδαπών παραβιάζει το κόκκινο, χτυπάει ένα ταξί και στην προσπάθειά του να εγκαταλείψει το σημείο γκαζώνει και χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και τότε αρχίζει το μακελειό!

Παρασύρει αρχικά μια γυναίκα η οποία μόλις είχε κατέβει από το πεζοδρόμιο μαζί με τον σύζυγό της. Από την πρόσκρουση η γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, διαμελίζεται μπροστά στα μάτια του άνδρα της. Το Smart συνεχίζει την τρελή του πορεία και στα 50 μέτρα πέφτει πάνω σε τρείς πεζούς.
Το αυτοκίνητο ανατρέπεται και ο οδηγός επίσης αλβανικής καταγωγής, εγκλωβίζεται μέσα σε αυτό. Όταν φτάνει η τροχαία στο σημείο, βρίσκει την γυναίκα διαμελισμένη και άλλον έναν άνθρωπο νεαρής ηλικίας νεκρό. Ο νεκρός άνδρας είναι αστυνομικός και βρισκόταν στην περιοχή για να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο στο Αλλοδαπών.

Επίσης μια γυναίκα μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρισιμότατη κατάσταση με ακρωτηριασμένα τα κάτω άκρα και άλλος ένας άνδρας επίσης σοβαρά τραυματισμένος, αιγυπτιακής καταγωγής.
Ο οδηγός του Smart απεγκλωβίζεται και μεταφέρεται ελαφρά τραυματίας στο Τζάνειο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Το smart σκότωσε γυναίκα και νεαρό αστυνομικό - Ανθρώπινα μέλη παντού στην Πέτρου Ράλλη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA