Όλη η Χαλκίδα τράβηξε κουπί - 13 μετάλλια o NOX στον 4ο αγώνα κανόε-καγιάκ (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Όλη η Χαλκίδα τράβηξε κουπί - 13 μετάλλια o NOX στον 4ο αγώνα κανόε-καγιάκ (ΦΩΤΟ)

Μια πραγματική γιορτή του ναυταθλητισμού για την Χαλκίδα ήταν οι αγώνες Κανόε-Καγιάκ Ήρεμων Νερών που διοργανώθηκαν από τον Ν.Ο. Χαλκίδας την Κυριακή 19/10/2014 στο βόρειο λιμένα της πόλης, στο κρηπίδωμα. 
Πλήθος αθλητών, πάνω από 300 συνολικά, από 17 σωματεία συνέρευσαν για να αγωνιστούν ενώ πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις προσπάθειες τους παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας έπνεαν ισχυροί άνεμοι, γεγονός που δυσκόλεψε αρκετά την προσπάθεια των αθλητών που συμμετείχαν.
Παρά τις αντιξοότητες, ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδας και το Kayak Greece, συνδιοργανωτής των αγώνων, κατάφεραν να φέρουν εις πέρας τους αγώνες, με γνώμονα πάντα την ασφαλή διεξαγωγή τους.
Ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδας ήταν εξαιρετικός οικοδεσπότης, όπως και σε όλους τους προηγούμενους αγώνες Κανόε-Καγιάκ που έχει διοργανώσει, και αυτό φάνηκε και από την αποδοχή που είχε από τα σωματεία που δήλωσαν συμμετοχή στους αγώνες. Αν το επέτρεπαν οι καιρικές συνθήκες, σήμερα θα μιλούσαμε ίσως για τον κορυφαίο αγώνα Κανόε-Καγιάκ που έχει διεξαχθεί, εκτός πανελληνίου πρωταθλήματος, μιας και η Χαλκίδα αποτελεί την ιδανικότερη τοποθεσία για το άθλημα του Κανόε-Καγιάκ.

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΟΥΠΙ. Με το σύνθημα "Τέσσερις Πόλεις, Μια Διοργάνωση, Ένα όραμα", το Κανόε-Καγιάκ ταξιδέψε σε τέσσερις πανέμορφες ελληνικές πόλεις με τελικό προορισμό τη Χαλκίδα, και προσέφερε μοναδικές στιγμές και συγκινήσεις στους αθλητές που συμμετείχαν αλλά και στο κοινό που τους παρακολούθησε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδας για ακόμα μία φορά πρωταγωνίστησε καθώς κατέκτησε συνολικά 13 μετάλλια, εκ των οποίων ήταν 6 χρυσά, 3 ασημένια και 4 χάλκινα.


Αναλυτικά:

Χρυσό

Κ1 ανδρών

Τραχανάς Δημήτριος


Κ1 παίδων

Ευθυμιάδης Κων/νος


Κ1 παίδων

Μεταξάς Χρήστος


Κ1 εφήβων

Δανιήλ Βασίλειος


Κ2 εφήβων

Ευθυμιάδης Ορέστης- Ευθυμιάδης Κων/νος


Κ2 παίδων

Ευθυμιάδης Κων/νος- Παπαιωάννου Ευάγγελος

Ασημένιο

Κ1 ανδρών

Περατικός Αλέξανδρος


Κ1 γυναικών

Μπαρδακλή Αλεξάνδρα


Κ2 εφήβων

Δανιήλ Βασίλειος- Κατρής Ιάσονας


Χάλκινο

Κ2 ανδρών

Αντωνίου Δημήτριος- Περατικός Αλέξανδρος


Κ1 παίδων

Φαλτάκας Ορέστης


Κ1 παίδων

Παπαιωάννου Ευάγγελος


Κ2 παίδων

Φαλτάκας Ορέστης- Μεταξάς Χρήστος

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Χαλκιδέων κ. Παγώνη Χρήστο και την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κα. Ζλακώνη Λίλιαν για την βοήθεια που μας παρείχαν σε ότι χρειαστήκαμε, τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου κ. Τσέργα Αθανάσιο για την παραχώρηση των χώρων ευθύνης του καθώς και τους υποστηρικτές του τμήματος μας.

Οι προπονήσεις και τα μαθήματα του τμήματος συνεχίζονται καθημερινά εκτός Κυριακής.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον προπονητή του τμήματος κ. Κιαπέκο Θεόδωρο στις εγκαταστάσεις του τμήματος, στο κρηπίδωμα Χαλκίδας.


Η εφορία Κανόε-Καγιάκ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA