Η στιγμή που ο Αλβανός πιστολέρο γαζώνει το club στο Μικρολίμανο (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η στιγμή που ο Αλβανός πιστολέρο γαζώνει το club στο Μικρολίμανο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η στιγμή που ο Αλβανός πιστολέρο γαζώνει το club στο Μικρολίμανο (ΒΙΝΤΕΟ)Άφαντος ακόμα ο Αλβανός που άνοιξε πυρ με «καλάσνικοφ» σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο, τραυματίζοντας περισσότερα από 10 άτομα...
Πεντακάθαρα έχει καταγραφεί ο Αλβανός πιστολέρο σε βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA , να βγαίνει από το μαγαζί κρατώντας στο χέρι το καλάσνικοφ, με το οποίο λίγο νωρίτερα είχε σκορπίσει τον πανικό σε θαμώνες και προσωπικό, αφού είχε ρίξει κατά ριπάς, σε μία τυφλή επίθεση που λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία.

ΒΙΝΤΕΟ

Οι πληροφορίες λένε ότι οι αστυνομικοί δίνουν αγώνα δρόμου ώστε να ολοκληρώσουν άμεσα τη δικογραφία έτσι ώστε να δοθεί και η σχετική εντολή για δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και των στοιχείων του επικίνδυνου κακοποιού. 

Εκτός από τις θολές εικόνες από τα βίντεο ασφαλείας οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους καθαρή εικόνα του δράστη από τον φωτογράφο του καταστήματος Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για Αλβανό υπήκοο περίπου 30 ετών, ιδιαίτερα επικίνδυνο, που -όπως αναφέρεται- δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να σκοτώσει.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA