Δυσφορία στο ΠΑΣΟΚ για την πρόσκληση του Συμεών Κεδίκογλου στον Παπανδρέου! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δυσφορία στο ΠΑΣΟΚ για την πρόσκληση του Συμεών Κεδίκογλου στον Παπανδρέου!

Δυσφορία στο ΠΑΣΟΚ για την πρόσκληση του Συμεών Κεδίκογλου στον Παπανδρέου!
Δυσφορία στην Χαριλάου Τρικούπη για την πρόσκληση του Συμεών Κεδίκογλου στον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος θα δώσει το παρών στην επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του βουλευτή, με τίτλο "Τομές με το παρελθόν", την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Παλίρροια.

Μάλιστα πριν λίγες ώρες υπήρχε σκληρή απάντηση στις διαρροές από το «βενιζελικό» στρατόπεδο περί διαγραφής του από το ΠΑΣΟΚ, από τον Γιώργο Παπανδρέου, διαμηνύοντας: Οι απειλές περί «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών» και «πειθαρχικού χαρακτήρα μέτρων», «δεν αφορούν παρά τους εμπνευστές και διακινητές αυτών των πληροφοριών και προφανώς, εδράζονται στα αδιέξοδα των δικών τους επιλογών και στην αγωνία που τους διακατέχει».

Σε μια εκτενή ανακοίνωση, ο Γιώργος Ελενόπουλος, επικεφαλής του γραφείου Τύπου του πρώην Πρωθυπουργού αφήνει πολλές μπηχτές για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, το περιβάλλον του και τη στρατηγική που ακολουθεί. «Θα φρόντιζαν να ενώνουν αντί να διχάζουν, να προσθέτουν αντί να αφαιρούν, να πολλαπλασιάζουν αντί να διαιρούν – και στην πολιτική σκηνή και στο Κίνημα. Αντ” αυτού, σπαταλούν με αφροσύνη τις δυνάμεις τους» τονίζει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA