Ιστιαία: Μυστήριο με την εξαφάνιση της 36χρονης Μαρίας Αλιμπινίση από την Δροσιά - (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ιστιαία: Μυστήριο με την εξαφάνιση της 36χρονης Μαρίας Αλιμπινίση από την Δροσιά - (ΦΩΤΟ)

Ιστιαία: Μυστήριο με την εξαφάνιση της 36χρονης Μαρίας Αλιμπινίση από την Δροσιά - (ΦΩΤΟ)
Η Μαρία Αλιμπινίση επισκέφθηκε την αδερφή της, στον Άγιο Γεώργιο Ιστιαίας και από τα ξημερώματα του Σαββάτου έχουν χαθεί τα ίχνη της - Η αστυνομία "χτενίζει" την περιοχή και αναμένεται Silver alert, μόλις περάσουν 48 ώρες
 

Ώρες αγωνίας για την Μαρία Αλιμπινίση από την Δροσιά. Ήταν χθες, περίπου στις 2 τα ξημερώματα, όταν η 36χρονη κοπέλα που βρισκόταν στο σπίτι της αδερφής της, στον Άγιο Γεώργιο Ιστιαίας, μπήκε ξαφνικά σε ένα αυτοκίνητο  και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, αφήνοντας πίσω το κινητό τηλέφωνο και άλλα προσωπικά είδη, κάτι που ανησύχησε ιδιαίτερα τους συγγενείς της, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα το αστυνομικό τμήμα της Ιστιαίας.

Λίγη ώρα αργότερα, ο σύζυγος και η αδερφή της 36χρονης, βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσαν την εξαφάνιση της, με τους αστυνομικούς να ξεκινούν άμεσα έρευνες.

Το αυτοκίνητο με το οποίο εξαφανίστηκε, είναι μάρκας LANCIA Y, ανθρακί χρώματος με αριθμό κυκλοφορίας ΧΑΡ 1253. Η Μαρία Αλιμπινίση φορούσε φόρμα, έχει ύψος 1.65μ και βάρος 65 κιλά. Είναι κάτοικος Δροσιάς όπου διαμένει μόνιμα με τον σύζυγο της.

Όποιος την έχει δει ή γνωρίζει κάτι, παρακαλείτε να επικοινωνήσει άμεσα στο 6972 095 629, ή στο 100  και στο Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας (τηλ 22260 52235) όπου έχει δηλωθεί η εξαφάνιση της."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA