Ο Καμμένος αποκάλυψε το όνομα που ήθελε να δωροδοκήσει τη βουλευτή του (BINTEO) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Καμμένος αποκάλυψε το όνομα που ήθελε να δωροδοκήσει τη βουλευτή του (BINTEO)

Μετά τις καταγγελίες της βουλευτού, Σταυρούλας Ξουλίδου ότι πριν από περίπου 3 μήνες την προσέγγισε ένα άτομο μέσω Facebook και της προσέφερε χρήματα και συγκεκριμένα 3 εκατομμύρια ευρώ για να υπερψηφίσει την επιλογή της κυβέρνησης στην προεδρία της Δημοκρατίας.
Οι συγκεκριμένες καταγγελίες ενεργοποίησαν άμεσα και τον Άρειο Πάγο με την Εισαγγελέα, Ευτέρπη Κουτζαμάνη να παρεμβαίνει και να ζητά την άμεση διερεύνηση των καταγγελιών.

 

Τις συγκεκριμένες καταγγελίες επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος ο οποίος μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου, αποκάλυψε και το όνομα του ανθρώπου που φέρεται να προσέγγισε την κα Ξουλίδου.
 

Μάλιστα, όπως εξήγησε ο κ. Καμμένος το όνομα αυτού του ανθρώπου είναι Γιώργος Σούκουρης και φέρεται να είναι στενός συνεργάτης ενός υπουργού και ενός υφυπουργού της κυβέρνησης Σαμαρά, ενώ φέρεται επικεφαλής τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας. 

Σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή η κα Ξουλίδου αποκάλυψε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος της είπε πως κι άλλοι βουλευτές υπάρχουν και μάλιστα φέρεται να της είπε πως ο βουλευτής Παναγιώτης Μελάς έχει ήδη "δωροδοκηθεί" προκειμένου να ψηφίσει για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA