Μίζα 3 εκατ. για μια ψήφο σε βουλευτή! ΒΙΝΤΕΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μίζα 3 εκατ. για μια ψήφο σε βουλευτή! ΒΙΝΤΕΟ

Μίζα 3 εκατ. για μια ψήφο σε βουλευτή! ΒΙΝΤΕΟΞέσπασε νέο κύμα συγκρούσεων με αφορμή την αποκάλυψη του Πάνου Καμμένου περί απόπειρας χρηματισμού βουλευτή του κόμματος αλλά και το... ξεκατίνιασμα μεταξύ βουλευτών.
Αρχικά ήταν η αποκάλυψη του Πάνου Καμμένου ο οποίος είπε ότι «υπάρχει βουλευτής στους ΑΝΕΛ που μου ομολόγησε ότι του προσφέρθηκαν 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει για την άλλη πλευρά».
 

Μετά η Σταυρούλα Ξουλίδου σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή πήρε τη σκυτάλη και αποκάλυψε ότι είναι αυτή στην οποία έγινε η πρόταση για την οποία μιλούσε ο κ. Καμμένος. «Γάλαζιο στέλεχος μου πρότεινε χρηματικό ποσό για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας», υποστήριξε η βουλευτής των ΑΝΕΛ.
 

Από την άλλη, η κ. Ξουλίδου προχώρησε το θέμα και «κατήγγειλε ότι το συγκεκριμένο στέλεχος την ενημέρωσε πως ο Παναγιώτης Μελάς έχει "δωροδοκηθεί" για την εκλογή του Προέδρου».
 

Ο Παναγιώτης Μελάς έκανε παρέμβαση στην εκπομπή ζητώντας από την κ. Ξουλίδου να ονοματίσει το άτομο που έκανε τη συγκεκριμένη πρόταση ωστόσο εκείνη το αρνήθηκε.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA