Ολα ανοιχτά για τον Ολυμπιακό παρά την βαριά ήττα – Δείτε τα σενάρια | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ολα ανοιχτά για τον Ολυμπιακό παρά την βαριά ήττα – Δείτε τα σενάρια

Ολα ανοιχτά για τον Ολυμπιακό παρά την βαριά ήττα – Δείτε τα σενάρια
Η ήττα του Ολυμπιακού από την Ατλέτικο σε συνδυασμό με τη νίκη της Γιουβέντους επί της Μάλμε, δυσκόλεψε το έργο των “ερυθρόλευκων” στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο τα πάντα παραμένουν ανοιχτά. Διαβάστε τα σενάρια που κρατούν την ελληνική ομάδα “ζωντανή” στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, που τη στέλνουν στο Γιουρόπα Λιγκ και που την αφήνουν εκτός Ευρώπης.

Τα μόνα δεδομένα στον πρώτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ είναι η πρόκριση της Ατλέτικο Μ. στην επόμενη φάση κι ο αποκλεισμός της Μάλμε από τους “16”. Για τον Ολυμπιακό υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης μόνο σε ένα σενάριο: Πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει τη Μάλμε στην τελευταία αγωνιστική και ταυτόχρονα η Γιουβέντους να χάσει από την Ατλέτικο.

Υπάρχει ωστόσο και το πλέον αρνητικό σενάριο που αφήνει τους “ερυθρόλευκους” εκτός Ευρώπης! Αυτό θα συμβεί σε ενδεχόμενη ήττας τους από την Μάλμε, καθώς στη μεταξύ τους ισοβαθμία θα υπερτερούν.

Σε κάθε άλλη περίπτωση ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ, είτε μένοντας απλώς στην ισοπαλία με τη Μάλμε, είτε νικώντας τή χωρίς να δεχθούν το “δώρο” από το Τορίνο.

H βαθμολογία
1. Ατλέτικο Μ. 12
2. Γιουβέντους 9
3. Ολυμπιακός 6
4. Μάλμε 3

Η τελευταία αγωνιστική - 9 Δεκεμβρίου

Ολυμπιακός – Μάλμε
Γιουβέντους – Ατλέτικο Μαδρίτης

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA