Χαλκίδα: Ταλαιπωρία δίχως τέλος για τους κατοίκους της Κανήθου! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Ταλαιπωρία δίχως τέλος για τους κατοίκους της Κανήθου!

Χαλκίδα: Ταλαιπωρία δίχως τέλος για τους κατοίκους της Κανήθου!
Δεν έφτανε το κλείσιμο της γέφυρας, οι κάτοικοι έχουν να αντιμετωπίσουν και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κάνηθο...
Είναι καθημερινές οι καταγγελίες και οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής προς τον Εξωραϊστικό - Πολιτιστικό Σύλλογος Κανήθου για τα μέτρα που πάρθηκαν και την ταλαιπωρία που υφίστανται.
 
Δείτε την ανακοίνωση του Συλλόγου:
"Οι κάτοικοι για να μπορέσουν να πάνε στις δουλειές τους ή να μεταφέρουν τα παιδιά τους στα σχολεία από την Κάνηθο προς την Δροσιά και Άγιο Μηνά, λόγω των απαράδεκτων μονοδρομήσεων που έχουν γίνει, είναι αναγκασμένοι να ακολουθούν μια δαιδαλώδη διαδρομή  μέσα από στενά ,στροφές και χωματόδρομους για να μπορέσουν να φτάσουν στον προορισμό τους!.
Οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι με το καθημερινό μαρτύριο που υφίστανται αλλά και με την αδιαφορία των υπευθύνων στα κελεύσματα τους . 
 
Πλέον δεν πειθαρχούν σε καμία σήμανση, ακολουθούν τις παλιές γνώριμες διαδρομές τους, με αποτέλεσμα πολλές φορές να δημιουργείται  κυκλοφοριακό κομφούζιο ενώ δεν λείπουν και  τα ατυχήματα !
 
Ο σύλλογος μας θεωρεί καθήκον του να αποταθεί στο Δήμο και την τεχνική του υπηρεσία και να ζητήσει την αναθεώρηση ,μετά από μια πιο ενδελεχή μελέτη, των κυκλοφοριακών  ρυθμίσεων στην  ανωτέρω περιοχή ,έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι στις καθημερινές τους μετακινήσεις χωρίς προβλήματα                                  
 
Επίσης ζητάμε από τον Δημο να μας ενημερώσει για το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης του έργου τόσο στο  επι μέρους όσο και στο σύνολό του.

Ο σύλλογός μας δεν έχει την αρμοδιότητα αλλά ούτε και τις τεχνικές γνώσεις για να προτείνει λύσεις ,πέρα από προσωπικές γνώμες και απόψεις τις οποίες μπορούμε να   εκθέσουμε σε μια συνεργασία με την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA