Θανάσης Ζεμπίλης στο eviazoom: «Δέχτηκα χυδαία επίθεση από τον Καθαροσπόρη - Σκέφτομαι ακόμα και την προσφυγή στην δικαιοσύνη, εκτός ορίων πλέον η κατάσταση» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θανάσης Ζεμπίλης στο eviazoom: «Δέχτηκα χυδαία επίθεση από τον Καθαροσπόρη - Σκέφτομαι ακόμα και την προσφυγή στην δικαιοσύνη, εκτός ορίων πλέον η κατάσταση»

Θανάσης Ζεμπίλης στο eviazoom: «Δέχτηκα χυδαία επίθεση από τον Καθαροσπόρη - Σκέφτομαι ακόμα και την προσφυγή στην δικαιοσύνη, εκτός ορίων πλέον η κατάσταση»
Στα άκρα η σύγκρουση της δημοτικής αρχής του Δήμου Χαλκιδέων με την αντιπολίτευση και προσωπικά με τον ίδιο τον Θανάση Ζεμπίλη, μετά τα όσο εξεστόμισε εναντίον του, ο Βασίλης Καθαροσπόρης, κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου της Τρίτης 25 Νοεμβρίου..

Ο πρώην δήμαρχος Χαλκιδέων, Θανάσης Ζεμπίλης μίλησε αποκλειστικά στο eviazoom.gr, τονίζοντας τα εξής:

«Όπως γράψατε χθες, δέχτηκα χυδαία επίθεση από τον Βασίλη Καθαροσπόρη κατά την διάρκεια της συζήτησης για το ΔΑΡΙΓΚ. Ο Βασίλης Καθαροσπόρης που παριστάνει τον Δήμαρχο Χαλκιδέων και γι'αυτό έχει μεγάλη ευθύνη ο Χρήστος Παγώνης, με διέκοπτε συνεχώς και στην συνέχεια με αποκάλεσε με ντροπιαστικές εκφράσεις πεζοδρομίου. 
Η φασίζουσα συμπεριφορά της δημοτικής αρχής, μας ανάγκασε να αποχωρήσουμε από την αίθουσα, όπως έπραξε και η παράταξη του Νίκου Λεβέντη.

Έχω ζητήσει ήδη από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου τα πρακτικά της συνεδρίασης. Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου και αν χρειαστεί θα προσφύγω στην δικαιοσύνη. Από δω και στο εξής η κατάσταση θα είναι εκτός ορίων στα δημοτικά συμβούλια»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA