Χειροπέδες σε δύο Χαλκιδέους για ναρκωτικά | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χειροπέδες σε δύο Χαλκιδέους για ναρκωτικά

Χειροπέδες σε δύο Χαλκιδέους για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, χθες (26-11-2014) μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Χαλκίδα, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 34 και 35 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το μεσημέρι στον 34χρονο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Στη δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το απόγευμα στον 35χρονο, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ευβοίας, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου και δύο (2) ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Οι αστυνομικές έρευνες για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA