Ο Αρχηγός του τουρκικού ναυτικού απειλεί με πόλεμο την Ελλάδα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Αρχηγός του τουρκικού ναυτικού απειλεί με πόλεμο την Ελλάδα!

Ο Αρχηγός του τουρκικού ναυτικού απειλεί με πόλεμο την Ελλάδα!Με κήρυξη πολέμου θα απαντήσει η Τουρκία στην πιθανή επέκταση των χωρικών υδάτων μας στα 12 μίλια...

Ο Αρχηγός του τουρκικού ναυτικού Μπουλέντ Μποστάνογλου με δηλώσεις του σε τουρκική εφημερίδα απειλεί με πόλεμο και τονίζει ότι η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα “συμφέροντά” της στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο.

Οι δηλώσεις του τούρκου ναυάρχου προβληματίζουν την Αθήνα. Όπως αναφέρει το onalert.gr, ο τούρκος αντιναύαρχος Μπουλέντ Μποστάνογλου θυμήθηκε το casus beli το οποίο έχει ψηφιστεί από την τουρκική βουλή το 1995. Την υπενθύμισή του την κάνει μέσω αλαζονικών δηλώσεων στην εφημερίδα Τζουμχουριέτ.
 
Ο Μποστάνογλου μετά από τις απειλές πολέμου υποστηρίζει ότι μέχρι το 2023 η χώρα του θα είναι παγκόσμια ναυτική δύναμη. Μεγαλεπήβολα σχέδια από κάποιον που θα πρέπει να ξέρει πολύ καλά μετά από τόσα χρόνια καριέρας ότι δεν είναι αρκετά τα νέα πλοία και η τεχνολογία για να γίνεις ναυτική δύναμη. Βοηθούν πολύ αλλά δεν κάνουν τίποτα χωρίς την “ναυτοσύνη”, την οποία οι Τούρκοι όσες “βόλτες” κι αν κάνουν δεν την έχουν αποκτήσει.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA