Πάρις Σώτος: «Εκτίθεται ο Μαρκόπουλος» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πάρις Σώτος: «Εκτίθεται ο Μαρκόπουλος»

Πάρις Σώτος: «Εκτίθεται ο Μαρκόπουλος»
Ο πρόεδρος της ΕΙΝΝΕΥΒ εξέδωσε ανακοίνωση κατά του βουλευτή Κ. Μαρκόπουλου...
"Η ποδοσφαιροποίηση και η παραγκοποίηση της πολιτικής στον τόπο μας είναι προϊόν του σάπιου αστικού πολιτικού συστήματος που υπηρετεί και της Ιδεολογίας που ασπάζεται ο κος βουλευτής και αυτοί με τους οποίους συναγελάζεται..
 

Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα δεν συμμερίζεται και δεν συμμετέχει στο παιγνιδάκι της γελοιοποίησης και του εκφυλισμού της πολιτικής γιατί ιδεολογικά μας χωρίζει χάσμα.Απλά δεν είμαστε σαν τα μούτρα τους.......!!! Οσοι μάχονται το ήθος και το κύρος των Ιατρών του Νοσοκομείου με πλάγιους τρόπους θα μας έχουν πάντα απέναντι!!!
 

Υπενθυμίζουμε στον κύριο βουλευτή ότι ο κοινοβουλευτικός έλεγχος, εκτός από την συνωμοσιολογία των ανωνύμων καταγγελιών , ασκείται και με την ανάδειξη των ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ του Νοσοκομείου και των Δημόσιων δομών Υγείας της Εύβοιας, πράγμα που ποτέ δεν έκανε, ενώ άλλα κόμματα(ΚΚΕ,ΔΗΜΑΡ,ΣΥΡΙΖΑ) κατέθεσαν τα πάμπολλα υπομνήματά μας , τα οποία προφανώς αγνοεί , σαν επερωτήσεις στη Βουλή.
 

Έχουμε πει επανειλημμένα ότι εφ ΄όσον δεν μας βοηθά στο έργο μας ,ας πάψει επιτέλους να βλάπτει την πραγματική λειτουργία του Νοσοκομείου.......γιατί εκτίθεται όπως και με την συγκεκριμένη υπόθεση που δήθεν ανέδειξε (περί πλαστών πτυχίων) και αποδείχτηκε ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.!!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA