Ο Τάσος Λιάσκος στην ετήσια συνάντηση Ελλάδας - Αζερμπαϊτζάν (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Τάσος Λιάσκος στην ετήσια συνάντηση Ελλάδας - Αζερμπαϊτζάν (ΦΩΤΟ)

Ο Τάσος Λιάσκος στην ετήσια συνάντηση Ελλάδας - Αζερμπαϊτζάν (ΦΩΤΟ)
Επιτυχημένη διμερής συνάντηση φορέων Ελλάδας - Αζερμπαιτζάν...
Παρουσία 100 και πλέον εκπρόσωπων επαγγελματικών ενώσεων, πολιτιστικών φορέων, δικτύων νέων αλλά και επιχειρηματιών και φοιτητών πραγματοποιήθηκε ηπρώτη ετήσια διμερής συνάντηση Ελλάδας - Αζερμπαϊτζάν που διοργάνωσε το Ελληνό – Aζέρικο Κέντρο Νεότητας, την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου στη Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης.


Ο Τάσος Λιάσκος στην ετήσια συνάντηση Ελλάδας - Αζερμπαϊτζάν (ΦΩΤΟ)

Με θέμα τις διμερείς επιχειρηματικές και πολιτισμικές σχέσεις και τις προοπτικέςπεραιτέρω ανάπτυξης των δεσμών σε όλους τους τομείς της διμερούς συνεργασίας,η πρώτη ετήσια συνάντηση σύστησε σε ένα ευρύτερο κοινό τη δραστηριότητα του Ελληνό – Αζέρικου Κέντρου Νεότητας που τα τελευταία χρόνια προωθεί τη διμερήσυνεργασία μέσα από ένα ευρύ δίκτυο νέων εθελοντών στην Ελλάδα και στο Αζερμπαϊτζάν
 

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν στην Ελληνική Δημοκρατία και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, του Υπουργείου Τουρισμού, της ΓενικήςΓραμματείας Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου εσωτερικών και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών.

Ο Τάσος Λιάσκος στην ετήσια συνάντηση Ελλάδας - Αζερμπαϊτζάν (ΦΩΤΟ)

Την εκδήλωση χαιρέτησαν η ΑΕ Πρέσβης της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν στην Ελληνική Δημοκρατία κύριος Rahman Mustafayev, ο Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης κύριος Στέφανος ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών κυρία Βάσω ΚΟΛΛΙΑ, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης κύριος Πάτροκλος ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ και ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού & τ. Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κύριος Αναστάσιος ΛΙΑΣΚΟΣ. Παρών φυσικά ήταν και ο πρόεδρος  του  Ελληνό  –  Αζέρικου  Κέντρου  Νεότητας,  Ιωάννης Παπαγρηγορίου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA