Ανακοίνωση-έκπληξη από Μαρκόπουλο: «Η γέφυρα θα ανοίξει στις 15 Δεκεμβρίου για τις γιορτές» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ανακοίνωση-έκπληξη από Μαρκόπουλο: «Η γέφυρα θα ανοίξει στις 15 Δεκεμβρίου για τις γιορτές»

Ανακοίνωση - έκπληξη από τον βουλευτή Κώστα Μαρκόπουλο, ο οποίος αναφέρει ότι δόθηκε εντολή στον εργολάβο του έργου των εργασιών συντήρησης της παλαιάς κινητής γέφυρας πορθμού Ευρίπου Χαλκίδας, να δοθεί η γέφυρα σε κυκλοφορία οχημάτων από τις 15/12/2014 έως τις 12/01/2015.

Δείτε την ανακοίνωση:
"Μετά από πιέσεις στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων από διάφορους φορείς και πρόσωπα του Δήμου Χαλκίδας, μεταξύ των οποίων και ο Κώστας Μαρκόπουλος, μετά από παρέμβαση του Υπουργού κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, δόθηκε εντολή στον εργολάβο του έργου των εργασιών συντήρησης της παλαιάς κινητής γέφυρας πορθμού Ευρίπου Χαλκίδας, να δοθεί η γέφυρα σε κυκλοφορία οχημάτων από τις 15/12/2014 έως τις 12/01/2015.

Οι εργασίες σύμφωνα με τη σύμβαση πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την 20 Ιανουαρίου 2015. Δυστυχώς αυτοί που έκαναν τον προγραμματισμό των εργασιών δεν είχαν αντιληφθεί το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί ιδιαίτερα τις μέρες των εορτών. Ο Υπουργός αντιλήφθηκε τις επιπτώσεις και για αυτό έδωσε τη σχετική εντολή,

Συνεχίζω τις καίριες και στοχευμένες παρεμβάσεις μου, για να διευκολύνω όσο μπορώ την ζωή των πολιτών της Εύβοιας και της Χαλκίδας."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA