Θρήνος στην Εύβοια: Στην 36χρονη Μαρία Αλιμπινίση ανήκει το πτώμα που ξέβρασε η θάλασσα στη Λίμνη! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θρήνος στην Εύβοια: Στην 36χρονη Μαρία Αλιμπινίση ανήκει το πτώμα που ξέβρασε η θάλασσα στη Λίμνη!

Θρήνος στην Εύβοια: Στην 36χρονη Μαρία Αλιμπινίση ανήκει το πτώμα που ξέβρασε η θάλασσα στη Λίμνη!
Δυστυχώς οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο - Στην 36χρονη Μαρία Αλιμπινίση, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από τις 22 Νοεμβρίου, ανήκει το πτώμα που βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης στην θαλάσσια περιοχή της Λίμνης, στην Βόρεια Εύβοια. - Ο σύζυγος της αναγνώρισε την 36χρονη από την βέρα που φορούσε.

Ήταν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης (23-12-2014) όταν η θάλασσα ξέβρασε πτώμα γυναίκας, με τους κατοίκους της Λίμνης να ειδοποιούν άμεσα την αστυνομία και το Λιμεναρχείο. Από την πρώτη στιγμή υπήρξαν φόβοι ότι το πτώμα ανήκει στην 36χρονη αγνοούμενη, Μαρία Αλιμπινίση, κάτι που επαληθεύτηκε λίγη ώρα αργότερα.

Η σορός της μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία ενώ η ταυτοποίηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί και εργαστηριακά. Ήδη πάντως ο σύζυγος της, αναγνώρισε την 36χρονη από την βέρα που φορούσε.

Το χρονικό της εξαφάνισης
Η 36χρονη εξαφανίσθηκε από τον Άγιο Γεώργιο Ιστιαίας, τη νύχτα του Σαββάτου (22-11-2014) όταν η Μαρία Αλιμπινίση, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της αδερφής της, επιβιβάστηκε ξαφνικά σε ένα αυτοκίνητο και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, αφήνοντας πίσω το κινητό τηλέφωνο και άλλα προσωπικά είδη.

Ακολούθησαν έρευνες και Silver Alert για την εξαφάνιση της. Ήταν αδερφή του γνωστού επιχειρηματία Ανέστη Αλιμπινίση και Αντιπρόεδρος της εταιρείας "Άρτος & Ζύμη Αλιμπινίσης ΑΒΕΕ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA