Σκοτώνουν αστυνομικούς τον έναν μετά τον άλλο στις ΗΠΑ - Και τρίτος αστυνομικός νεκρός | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σκοτώνουν αστυνομικούς τον έναν μετά τον άλλο στις ΗΠΑ - Και τρίτος αστυνομικός νεκρός

Σκοτώνουν αστυνομικούς τον έναν μετά τον άλλο στις ΗΠΑ - Και τρίτος αστυνομικός νεκρός
Το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο στις ΗΠΑ, που δοκιμάζονται τους τελευταίους μήνες από το σφοδρό κύμα αντιδράσεων της κοινής γνώμης για τον τρόπο που η Δικαιοσύνη έχει αντιμετωπίσει υποθέσεις κατάχρησης εξουσίας από την πλευρά των αστυνομικών έναντι πολιτών, και δη μαύρων.
 

Μετά το χθεσινό περιστατικό, που συγκλονίζει τη Νέα Υόρκη, όταν ένοπλος δολοφόνησε εν ψυχρώ δύο αστυνομικούς στο Μπρούκλιν και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, οι ΗΠΑ θρηνούν και τρίτο αστυνομικό.
 

Στη Φλόριντα, ένας δράστης πυροβόλησε και σκότωσε αστυνομικό, όταν ο τελευταίος κλήθηκε στην περιοχή από κατοίκους, καθώς σύμφωνα με τις μαρτυρίες κάποιος άγνωστος χτυπούσε τις πόρτες των σπιτιών και παρενοχλούσε τους περίοικους.
 

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής (ώρα ΗΠΑ), λίγες μόλις ώρες μετά την δολοφονία των δύο αστυνομικών στο Μπρούκλιν.
 

Σύμφωνα με νεώτερα στοιχεία, ο νεκρός αστυνομικός είναι ο 45χρονος Τσαρλς Κόντεκ, ο οποίος πυροβολήθηκε στο Τάρπον Σπρινγκς. Αμέσως μετά τον πυροβολισμό του διακομίστηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε.
 

Ο Τσαρλς Κόντεκ εργαζόταν στην αστυνομική υπηρεσία του Τάρπον Σπρινγκς επί 17 χρόνια, ενώ στον παρελθόν είχε εργαστεί και στην αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA