Στερεά Ελλάδα: 19 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στερεά Ελλάδα: 19 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο

Στερεά Ελλάδα: 19 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο
Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκαεννέα (19) άτομα, για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της μικροδιακίνησης ναρκωτικών ουσιών, τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας και Βοιωτίας, των Β’ και Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας, των Τμημάτων Ασφαλείας Λιβαδειάς, Θηβών, Χαλκίδας και Άμφισσας, καθώς και των Αστυνομικών Τμημάτων Σχηματαρίου και Καμένων Βούρλων, συνολικά δεκαεννέα (19) άτομα, για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

Εννέα (9) αλλοδαποί (τρεις στη Χαλκίδα, τρεις στη Θήβα, δύο στην Άμφισσα και ένας στην Αμάρυνθο Ευβοίας), οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν την νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Δύο (2) άτομα (ένας ημεδαπός και μία ημεδαπή) στη Λιβαδειά, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Κατασχέθηκαν (31,3) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ημεδαπός στο Βασιλικό Ευβοίας, για κλοπή από ανενεργό εργοστάσιο της περιοχής.

Ημεδαπός στο Σχηματάρι Βοιωτίας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, το ύψος των οποίων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των (84.086,68) ευρώ.

Ημεδαπός στην Αμάρυνθο Ευβοίας, για εκκρεμή καταδικαστική Απόφαση.

Τρεις (3) ημεδαποί (δύο στο Καρπενήσι και ένας στο Σχηματάρι), για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Αλλοδαπός στη Θήβα, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ημεδαπός στα Καμένα Βούρλα, για παράβαση του Αγορανομικού Κώδικα.

Σε βάρος των μη νόμιμων μεταναστών θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής επιστροφής, ενώ οι υπόλοιποι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA