Χαλκίδα: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά

Χαλκίδα: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά
Στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, που πραγματοποιούνται καθημερινά στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν χθες (15-12-2014) μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στην Χαλκίδα συνολικά δύο άτομα.

Ειδικότερα στη πρώτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας στον 61χρονο, κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης, καθώς και έξι (6) ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Στη δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε επίσης χθες το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας στον 44χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι αστυνομικές έρευνες για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA