Χαλκίδα: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για απόπειρα κλοπής σε οικία! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για απόπειρα κλοπής σε οικία!

Χαλκίδα: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για απόπειρα κλοπής σε οικία!
Συνελήφθησαν, την Τετάρτη (28-01-2015) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙΑΣ Εύβοίας, τέσσερα συνολικά άτομα και συγκεκριμένα τρεις ημεδαποί ROMA (27χρονος, 32χρονη και 15χρονος), καθώς και ένας 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι δράστες μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε οικία, ιδιοκτησίας 44χρονου Χαλκιδέου, όπου ο 22χρονος και ο 15χρονος διέρρηξαν την οικία και εισήλθαν στο εσωτερικό της με σκοπό την κλοπή, ενώ οι συνεργοί τους (27χρονος και 32χρονη) τους ανέμεναν έξωθεν της οικίας και εντός του ανωτέρω οχήματος, με σκοπό να διευκολύνουν την διαφυγή τους.

Αστυνομικοί της Α’ ΔΙ.ΑΣ., που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, μετέβησαν άμεσα στο σημείο, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή των δραστών στην τέλεση και άλλων συναφών αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA