Στο Επιμελητήριο Εύβοιας οι υποψήφιοι βουλευτές (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στο Επιμελητήριο Εύβοιας οι υποψήφιοι βουλευτές (ΦΩΤΟ)

Στο Επιμελητήριο Εύβοιας οι υποψήφιοι βουλευτές (ΦΩΤΟ)
Την πολλαπλά δύσκολη φάση που περνάει η ελληνική οικονομία και εν όψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών, τα Επιμελητήρια δεν πρέπει να μείνουν αμέτοχα στις τρέχουσες οικονομικές κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις αλλά καλούνται μέσα από τον θεσμικό τους ρόλο με συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις να συμβάλουν καθοριστικά στις τρέχουσες εξελίξεις επισήμανε στην χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου Εύβοιας ο Παναγιώτης Σίμωσης παρουσία των προσκεκλημένων υποψήφιων βουλευτών του νομού...
Στο Επιμελητήριο Εύβοιας οι υποψήφιοι βουλευτές (ΦΩΤΟ)
"Το Επιμελητήριο της Εύβοιας αντιλαμβανόμενο πλήρως το ρόλο του και την υποχρέωσή του έναντι των χιλιάδων μελών του για την προάσπιση των συμφερόντων τους, αλλά ταυτόχρονα και την ευθύνη του προς το κοινωνικό σύνολο, επισημαίνει εγκαίρως τους κινδύνους και τις αρνητικές συνέπειες μιας σειράς θεμάτων που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα, την απασχόληση, την κοινωνική πρόνοια. Το Επιμελητήριο Ευβοίας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Τα προβλήματα των επιχειρήσεων είναι πολλά και μεγάλα. Απαιτούνται λύσεις εδώ και τώρα." είπε ο Παναγιώτης Σίμωσης.

Στη συνέχεια μίλησε και ο σύμβουλος Γιάννης Λιονάκης ο οποίος αναφέρθηκε σε μια σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο επαγγελματικός κόσμος του νομού. Από υποψήφιους βουλευτές το παρόν έδωσαν οι κκ Μαρκόπουλος, Σεπέτης, Τάρτης, Πανταζής, Μαυραγάνης, Μιμίκου και Ρουμελιώτου."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA