Πρωταθλητής χειμώνα ο ΓΣ Κύμης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πρωταθλητής χειμώνα ο ΓΣ Κύμης (ΦΩΤΟ)

Πρωταθλητής χειμώνα ο ΓΣ Κύμης (ΦΩΤΟ)
Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής Νότου ολοκληρώθηκε με τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης να επικρατεί εντός έδρας του Ηρακλείου με σκορ 78-68.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Μπρατσιάκου έφτασε τις 12 νίκες σε 13 παιχνίδια και κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Βρίσκεται ήδη στα μισά της διαδρομής προς τον τελικό προορισμό που όλοι στην ομάδα είχαν θέσει ως στόχο εξαρχής και που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στην Α2
Πρωταθλητής χειμώνα ο ΓΣ Κύμης (ΦΩΤΟ)
Το ματς με το Ηράκλειο ίσως θεωρητικά να έμοιαζε εύκολο, εξαιτίας της βαθμολογικής διαφοράς των δύο ομάδων, αλλά όπως έχει αποδειχτεί στην πράξη εύκολα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα δεν υπάρχουν.

Οι Κρητικοί κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικοί σε μεγάλο μέρος της αναμέτρησης, χωρίς να τα παρατάνε ούτε όταν ο Γυμναστικός έπαιρνε μεγάλες διαφορές.

Στο τέλος βέβαια μέτρησαν η μεγάλη ποιότητα που έχει η γηπεδούχος ομάδα, η έδρα και τεράστια θέληση για την νίκη. Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν ο Κακιούζης που είχε 27 πόντους και ο Μιλόσεβιτς που είχε 24, ενώ για το Ηράκλειο πολύ καλός ήταν στο πρώτο ημίχρονο ο Μπόγδανος.
Πρωταθλητής χειμώνα ο ΓΣ Κύμης (ΦΩΤΟ)
Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά ο 2ος γύρος και ο Γυμναστικός υποδέχεται τον πολύ δυνατό Παπάγο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί Σάββατο, εξαιτίας των εθνικών εκλογών που διεξάγονται την Κυριακή. 

Δεκάλεπτα: 18-11, 16-23, 24-12, 20-22
Διαιτητές: Σιώκας, Καλογερόπουλος
  
ΓΣ Κύμης(Μπρατσιάκος): Σέττος 3(1), Καπινιάρης , Κατράνας 3(1), Κωνσταντακόπουλος 10, Γκιζογιάννης 3(1), Κολώκας 8, Κακιούζης 27, Λόλας, Σιαμανδούρας, Ερεβμπεναζιε,Σκουλούδης, Μιλόσεβιτς 24(2)

Ηράκλειο(Ράλλης): Πετράκης 2, Παπαδάκης 14(1), Μπόγδανος 17(1), Αγαπιάδης 6(2), Σακελλαρίου 9(1), Λιανδράκης 3(1), Πάλλης 11, Αρναουτάης 4, Σαχπατζίδης 2, Παπαδούλης

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA