Οδηγός τα «έχωσε» στον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας για το κλείσιμο του δρόμου στην Σέττα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Οδηγός τα «έχωσε» στον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας για το κλείσιμο του δρόμου στην Σέττα!

Κακοκαιρία: Οδηγός τα «έχωσε» στον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας για το κλείσιμο του δρόμου στην Σέττα!
Μια απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε τους οδηγούς που κινούνταν την Παρασκευή (02-01-2015) προς το χωριό Σέττα του Δήμου Ερέτριας, καθώς η κυκλοφορία διακόπηκε λόγω της χιονόπτωσης...

Μια από τους οδηγούς, τα «έχωσε» μέσω facebook στον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Φάνη Σπανό, ο ενημέρωσε εκ των υστέρων ότι υπήρχε πρόβλημα στο σημείο.

Πρόκειται για την Τότα Γιοβανάκη που κατήγγειλε τα εξής:

"Είναι δυνατόν, έκλεισε η Σέττα...Μας γύρισαν πίσω με όπισθεν πριν την πλατεία με τρία μηχανήματα και ένας με τα χέρια στις τσέπες. Εμάς η Δήμαρχος μας θέλει να το κάνει τουριστικό προορισμό και εσείς αδιαφορείτε"

Άμεση ήταν απάντηση του Φάνη Σπανού:"Όλος ο μηχανισμός της Περιφέρειας εργάζεται εδώ και τρεις ημέρες ημέρα και νύχτα. Η διαδρομή Βάθεια - Σέττα είναι ανοιχτή από χτες το βράδυ. Διακόπηκε για περίπου μία ώρα η κυκλοφορία επειδή δεν μπορούσε η αλατιέρα να μεταβεί στην Κάτω Σέττα και είχε προκληθεί συμφόρηση. Το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί και μπορείτε να μεταβείτε με αντιολισθητικές αλυσίδες."


Η νεαρή κοπέλα απάντησε ξανά και διέψευσε ξανά τον Αντιπεριφερειάρχη: "ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙ ΗΡΘΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΕΟΣ. ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΦΤΥΑΡΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ..."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA