Κύμη: Παρέμβαση της ΕΣΚΑΣΕ κατά του Αλέξανδρου Θεοδώρου! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κύμη: Παρέμβαση της ΕΣΚΑΣΕ κατά του Αλέξανδρου Θεοδώρου!

Κύμη: Παρέμβαση της ΕΣΚΑΣΕ κατά του Αλέξανδρου Θεοδώρου!
Παρέμβαση της ΕΣΚΑΣΕ κατά του Αντιδημάρχου Κύμης, Αλέξανδρου Θεοδώρου για την μη παραχώρηση του κλειστού Γυμναστηρίου Κύμης «Ν.ΜΑΡΙΝΟΣ» στα τμήματα καλαθοσφαίρισης παμπαίδων, παίδων και εφήβων του Αθλητικού Ομίλου Κύμης

Δείτε την ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Κύμης:

"Σας γνωρίζουμε ότι πολλάκις έχουμε απευθυνθεί στον καθ΄ύλην αρμόδιο αντιδήμαρχο για τον αθλητισμό στον Δήμο μας κ. Αλ.Θεοδώρου, για τη διάθεση του κλειστού Γυμναστηρίου Κύμης «Ν.ΜΑΡΙΝΟΣ» για προπόνηση, στα τμήματα καλαθοσφαίρισης παμπαίδων, παίδων και εφήβων του Αθλητικού Ομίλου Κύμης σε μέρες και ώρες που, σύμφωνα με το αναρτηθέν πρόγραμμα, υπάρχει κενό (ήτοι Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 15:00-17:00).

Επειδή
•Ο Αθλητικός Όμιλος Κύμης είναι ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της περιοχής μας (έτος ίδρυσης 1957)

•Διαθέτει τμήματα καλαθοσφαίρισης παμπαίδων, παίδων, εφήβων και ανδρών τα οποία αγωνίζονται στα επίσημα πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΣΚΑΣΕ

•Μας έχουν παραχωρηθεί μόνο δύο ημέρες την εβδομάδα και μόνον 3,5 ώρες για το σύνολο των τμημάτων.

•Μετά από αίτημα της αντιπολίτευσης της Δημ. Κοινότητας Κύμης το θέμα συζητήθηκε στο συμβούλιο όπου ο Πρόεδρος αρνήθηκε να δώσει το λόγο στους εκπροσώπους του Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Κύμης. Εκεί, ειπώθηκε από τον εν λόγω αντιδήμαρχο ότι καμία αλλαγή δεν πρόκειται να γίνει στο αναρτηθέν πρόγραμμα λόγω έλλειψης προσωπικού ενώ σε αποστροφή του λόγου είπε «τα παιδιά να προπονούνται στο τσιμέντο»

•Η ΕΣΚΑΣΕ έχει παρέμβει με έγγραφό της από 1/12/2014 στον αντιδήμαρχο κ. Αλ.Θεοδώρου


•Σε όλα τα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία της Κύμης έχει παραχωρηθεί το κλειστό γήπεδο, καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των τμημάτων τους.

Ζητούμε το θέμα να συζητηθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και παρακαλούμε για τη σχετική ενημέρωσή μας."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA