Ποιοι θα είναι υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια - Δεν προτείνουν τον Συμεών Κεδίκογλου - Δείτε την λίστα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ποιοι θα είναι υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια - Δεν προτείνουν τον Συμεών Κεδίκογλου - Δείτε την λίστα

Ποιοι θα είναι υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια - Δεν προτείνουν τον Συμεών Κεδίκογλου - Δείτε την λίστα
Με δελτίο τύπου το ΠΑΣΟΚ Εύβοιας προτείνει να κατέβει το κόμμα στις εκλογές με προσωρινό – μεταβατικό Πρόεδρο εκλεγμένο από μια ευρεία πανελλαδική συνδιάσκεψη που θα καλεστούν οι πάντες. Δείτε την λίστα που εστάλη στα αρμόδια όργανα της ΚΠΕ ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Δεν είναι μέσα ο Συμεών Κεδίκογλου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα κατέβει υποψήφιος με το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου
 

"Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Εύβοιας από τον Ιούνιο του 2014 ως όφειλε με επιστολή της στα αρμόδια όργανα της ΚΠΕ ΠΑ.ΣΟ.Κ. μετέφερε την αγωνία των φίλων και των μελών της παράταξης. Η επιστολή αυτή κατέληγε με την εξής πρόταση: <<Προτείνουμε συνέδριο ΠΑΣΟΚ που θα τα συζητήσουμε ΟΛΑ και πρόσωπα και πολιτικές. Τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουν εκείνοι που σήκωσαν στην πλάτη τους το κίνημα επί δεκαετίες ,ήρθε η ώρα να μιλήσουν εκείνοι που με την ψυχή και την καρδία τους έδωσαν στο ΠΑΣΟΚ μια τελευταία ευκαιρία ,ήρθε η ώρα να μιλήσει η βάση και τα περήφανα στελέχη της δημοκρατικής παράταξης.>>

Την πρόταση αυτή μάλιστα την θέσαμε και σε διευρυμένη Νομαρχιακή όπου και έγινε ομόφωνα αποδεκτή. Την ίδια πρόταση και τις ίδιες αγωνίες μεταφέραμε και στον π. Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ.Α. Παπανδρέου αλλά και σε κάθε στέλεχος που επισκεπτόταν τον νομό μας.
 
Τις ιστορικές ευθύνες εκείνων που 6 μήνες σιώπησαν και έκαναν πως δεν άκουσαν δεν είναι τώρα η ώρα να τις συζητήσουμε..Τώρα η ώρα είναι να αναλογιστούν όλοι την ευθύνη που έχουν απέναντι σε έναν κόσμο που επί 4 δεκαετίες τους σήκωσε στην πλάτη τους. Ένας κόσμος πικραμένος που απαιτεί ΕΝΌΤΗΤΑ.
 
Σήμερα βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ στην διάσπαση… Μπορεί να αποφευχθεί ?Η απάντηση μας είναι ΝΑΙ..
 
Προτείνουμε το ΠΑΣΟΚ να κατέβει με προσωρινό – μεταβατικό Πρόεδρο εκλεγμένο από μια ευρεία πανελλαδική συνδιάσκεψη που θα καλεστούν οι πάντες. Μετά τις εκλογές θα έχουμε τον χρόνο ώστε όλοι μαζί να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές που η βάση απαιτεί μέσα από ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες ενός συνεδρίου ΠΑ.ΣΟ.Κ.
 
Πρόεδρε Β. Βενιζέλο σου αναγνωρίζουμε τον σπουδαίο ρόλο σου και το προσωπικό κόστος που είχες …τώρα είναι η ώρα να κάνεις την υπέρβαση.
 
Γ.Α. Παπανδρέου σου αναγνωρίζουμε τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκανες μαζί με την ηρωική κοινοβουλευτική ομάδα του 2009 για να κρατήσεις την Ελλάδα μας όρθια. Για μια παράταξη που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου όμως ,η ιστορία μας υποχρεώνει τις μάχες να τις δίνουμε όλοι μαζί.
 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…
Καραβάς Χαράλαμπος Γραμματέας Ν.Ε.Πασοκ Ευβοίας
Τσάμαρης Κώστας Αν. Γραμματέας Ν.Ε.Πασοκ Ευβοίας
Κορδέλης Θωμάς Υπ. Τύπου Ν.Ε. Πασοκ Ευβοίας
Μπαντούνας Γιώργος Πρόεδρος ΝΕΚΑΠ
Ξεφτεράκη Μαρία μέλος ΝΕΟΕ
Γιογιός Γιώργος Γραμματέας Ν.Ε. Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Ευβοίας
Παπανικολάου Ελεωνόρα Αν. Γραμματέας Ν.Ε. Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Ευβοίας
Στάης Νίκος π Γραμματέας ΠΑΣΠ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Τάρλας Κυρίακος Γραμματέας Δ.Ο. Μαντουδίου Λίμνης Αγ Άννης
Τάρλας Βασίλης μέλος Ν.Ε. Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Εύβοιας
Κουτσουρας Σταύρος –μέλος Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας
Ρωζάνης Γιώργος Υπ Οργανωτικού Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ευβοίας
Τουλούμη Δέσποινα Αν Γραμματέας Δ.Ο. Χαλκίδας
Μπαλτας Τασος –μελος Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας
Κάσκαρης Γιάννης Γραμματέας Δ.Ο. Ερέτριας
Καράμπα Ρούλα μέλος Ν.Ε. Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Εύβοιας
Τσατσάνη Εβίνα μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ
Παπαναστασιου Ασημίνα Μέλος Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ευβοιας

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA