Το πρόγραμμα των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στην Εύβοια | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Το πρόγραμμα των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στην Εύβοια

Το πρόγραμμα των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στην Εύβοια
Το πρόγραμμα των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στην Εύβοια, το διήμερο Τρίτη 20 & Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, αντίστοιχα...

Τρίτη 20/1
7.00μ.μ Συγκέντρωση στο δημαρχείο Ψαχνών με το Γιώργο Μαρίνο και τη Γεωργία Πύθουλα.
 

Τετάρτη 21/1
10.30π.μ Περιοδεία στο εργοστάσιο Pepsi στο Σχηματάρι με το Μανώλη Καραντούσα, υποψήφιο βουλευτή Β Αθήνας και το Γιάννη Τζαβάρα, υποψήφιο βουλευτή Εύβοιας.
 

6.00μ.μ στο Ειρηνοδικείο της Ερέτριας, θα μιλίσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Εύβοιςα. Θα χαιρετήσει η Γιωργία Πύθουλα υποψήφια βουλευτής Εύβοιας.

Παράλληλα η υποψήφια βουλευτής Εύβοιας, Σοφία Ντούρου, έκανε τις εξής δηλώσεις:

"Καλούμε όλους αυτούς που δεν θέλουν να σκύψουν το κεφάλι στο φόβο, αυτούς που δεν δέχονται να ζήσουν με ψίχουλα και ψεύτικες υποσχέσεις, αυτούς που βλέπουν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, να μη συμβιβαστούν με το λιγότερο κακό.

Να δείξουν εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ, να δώσουν δύναμη στο ΚΚΕ. Γιατί την επόμενη των εκλογών, όταν και πάλι, με όποια κυβέρνηση προκύψει, θα έρθουν αντιμέτωποι με τα ίδια προβλήματα που βιώνουν σήμερα, θα είναι πιο δυνατοί να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, να αντιμετωπίσουν τους εκμεταλλευτές τους και τις κυβερνήσεις που τους εκπροσωπούν.

Θα είναι πιο δυνατοί και πιο αποφασιστικοί στο να ανοίξει ο δρόμος όπου ο ίδιος ο λαός θα πάρει την υπόθεση στα χέρια του, θα έχει την εξουσία στα χέρια του, θα χτίσει μια νέα κοινωνία που θα απαντά στις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες. Υπάρχει πολύτιμη εμπειρία και καθόλου χρόνος για χάσιμο.

Το πιο αισιόδοξο αποτέλεσμα των εκλογών στις 25 Γενάρη, το πιο ελπιδοφόρο, είναι η ενίσχυση του ΚΚΕ."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA